Ви тут:

Дитячий майданчик відпочинку СДЮК "Юність": музика, безпека, творчість, цікавинки та позитивні емоції

06-06-2024
Категорія: 

Організатори Дитячого майданчику відпочинку ]]>Сєвєродонецького дитячо-юнацького комплексу "Юність"]]> у Дніпрі щоденно разом із друзями влаштовують для його маленьких та юних відвідувачів низку різноманітних розважальних, музичних, пізнавальних та спортивних заходів. 

Працівники ]]>Сєвєродонецької бібліотеки для юнацтва]]> та ]]>Сєвєродонецькох міської публічної бібліотеки]]> 4 червня провели розважальний захід із перевірки обізнаності дітей щодо української музики «Вгадай пісню по емодзі».

5 червня учасники майданчику відпочинку відвідали пізнавальний захід з підвищення рівня обізнаності цивільного населення та зниження кількості нещасних випадків, а також інформування про ризики пов’язані з мінами/ВНП.

Заняття провели фахівці з БФ «Швейцарський фонд з протимінної діяльності ФСД в Україні».

Фахівці Сєвєродонецького міського Центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді влаштували змістовний майстер-клас.

Зазначимо, що всі заходи дитячого майданчика відпочинку проходять за участі та при допомозі студентів-практикантів факультету психології та спеціальної освіти Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара.

 

За інформацією: ]]>https://www.facebook.com/Ynistb]]> та ]]>https://www.facebook.com/Libsed]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет