Ви тут:

Сєвєродонецька громада долучилась до Радіодиктанту національної єдності

25-10-2024
Категорія: 

До Радіодиктанту національної єдності 25 жовтня долучились працівники Сєвєродонецької МВА, ]]>Управління освіти СМВА]]>, сіверськодонецьких хабів у містах Дніпро та Тернопіль, культурного центру Гумхабу Сєвєродонецької громади, Центру надання адмінпослуг тощо.

Заснований у 2000 році, радіодиктант став щорічною подією, яка об'єднує тисячі українців по всьому світу навколо української мови та культури.

Завдяки радійній трансляції та Інтернет-доступу до Радіодиктанту можуть долучитися люди з будь-яких куточків світу.

Цьогоріч текст диктанту підготувала письменниця Оксана Забужко, називається він "Магія голосу". Читав диктант поет і військовий Павло Вишебаба.

До речі, для відвідувачів бібліотеки Гуманітарного хабу Сєвєродонецької міської військової адміністрації у Дніпрі подарували книгу Павла Вишебаби «Тільки не пиши мені про війну», яка вже стала бестселером українського книжкового ринку. Всі бажаючі можуть завітати до Гуманітарного хабу, який розташований за адресою: пр. П. Калнишевського, 27 к. Це чудова можливість зануритися у глибокі та проникливі вірші автора, які відображають його особистий досвід і переживання на фронті.

28 жовтня об 11:00 буде оприлюднено текст радіодиктанту національної єдності — можна буде самостійно перевірити свої результати після того, як його учасники надішлють свої роботи на перевірку. Їх можна надіслати поштою або на e-mail:

  • надіслати текст Радіодиктанту паперовим листом на адресу: 01001, м. Київ, вул. Хрещатик, 26. Важливо, щоб на штемпелі була дата не пізніше 27 жовтня;
  • сфотографувати / відсканувати написаний текст (у форматі .jpg, .png, .jpeg, .tiff, .pdf) та надіслати його до 11:00 28 жовтня на адресу rdatsuspilne [dot] media

 

 





Рейтинг: 
Голосов пока нет