Ви тут:

Олексій Харченко долучився до засідання Ради з питань ВПО при Сєвєродонецькій міській військовій адміністрації

18-10-2024
Категорія: 

Начальник Сєвєродонецької міської військової адімінстарції Олексій Харченко долучився до засідання Ради з питань ВПО при Сєвєродонецькій міській військовій адміністрації. Спілкуючись з внутрішньо переміщеними особами у складі Ради, він зазначив, що така комунікація з владою важлива, будемо налагоджуватись взаємодія та співпраця.

]]>]]>

Під час засідання головою Ради Оленою Ніжельською озвучені готові стратегічні напрацювання, а також започатковані нові, з якими до Сєвєродонецької МВА звернуться представники Ради.

Звісно, найбільш пріоритетне завдання – це забезпечення мешканців громади власним житлом. У цьому напрямку ведеться робота державою, міжнародними організаціями, а також місцевою владою приймаючих громад. На засіданні шукали рішення з реалізації можливих проєктів, спрямованих на допомогу в отриманні житла – сформували робочу групу з розгляду житлових питань ВПО.

Ділилися досвідом роботи у Раді з питань ВПО Калушської міськради в напрямку аналізу можливостей забезпечення ВПО житлом. Цілком логічно, що закрити потреби усіх вкрай складно, бо скільки житла було зруйновано, скільки людей виїхали з зони активних бойових дій.

Як підтвердження цього мешканець громади Олексій Задєсєнцев розповів про свій масштабний проєкт – Інтерактивну мапу «Наслідки війни в Сєвєродонецьку». Інакше кажучи, це – мапа руйнувань.

"Зазначу, що робота, яку провів Олексій – це колосальний проєкт, який допоможе ВПО отримати докази пошкодження. Для підвищення ефективності інтерактивного проєкту автору потрібні фахівці, які розуміються на типах руйнувань. Маю надію на співпрацю та використання мапи на користь громади", - висловив упевненість Олексій Харченко.

 

 

 





Рейтинг: 
Голосов пока нет