Ви тут:

До Європейського Дня боротьби з торгівлею людьми Сєвєродонецька громада долучилась до інформаційно-просвітницької кампанії

18-10-2024
Категорія: 

З 14 жовтня 2024 року заклади Сєвєродонецької міської територіальної громади активно долучились до інформаційно-просвітницької кампанії напередодні Європейського Дня боротьби з торгівлею людьми, що був започаткований 18 жовтня 2007 року. Це нагода звернути увагу на одну з найсерйозніших проблем сучасного світу – експлуатацію та незаконний продаж людей.

У Гуманітарних хабах Сєвєродонецької міської ВА, що розташовані у містах Дніпро та Тернопіль, а також в приміщенні стаціонарної служби (відділення) для надання притулку «Прихисток для сімей з дітьми та осіб, які постраждали внаслідок збройного конфлікту, у тому числі ВПО» Сєвєродонецького міського центру соціальних служб за адресою: вул. Юності, 2-в м. Самар Дніпропетровської області, демонструвались відеопрезентація «18 жовтня Європейський День протидії торгівлі людьми» та відеоролик «Розповідаємо дітям про торгівлю людьми».

 

У закладах загальної середньої освіти, підпорядкованих Управлінню освіти Сєвєродонецької міської ВА, педагогами соціальними та практичними психологами в режимі онлайн проводились бесіди та лекції з питань протидії торгівлі людьми, в тому числі з використанням відеопрезентації та демонстрацією відеоролику.

Якщо ви або ваші близькі та знайомі постраждали від торгівлі людьми звертайтесь:

1547- Гаряча лінія з протидії торгівлі людьми

527- Національна Гаряча лінія з питань протидії торгівлі людьми

102 – Поліція

112 – Служба екстреної допомоги в ЄС





Рейтинг: 
Голосов пока нет