Ви тут:

Олександр Стрюк на запрошення взяв участь у відзначенні Дня Української територіальної громади

18-09-2024
Категорія: 

Днями Українська територіальна громада відзначала День заснування. Громада, яка прийняла до себе Сєвєродонецьку міську багатопрофільну лікарню, а також мешканців Сєвєродонецької громади та Луганщини.

Начальник Сєвєродонецької міської військової адміністрації Олександр Стрюк на запрошення Українського міського голови Олександра Туренка взяв участь у відзначенні Дня Української територіальної громади.

Також вітала Українську громаду делегація з Василівської громади Запорізької області на чолі з керівником Сергієм Каліманом.

Олександр Стрюк подякував за запрошення та за винайдену можливість прийняти Сєвєродонецьку лікарню, можливість нашим ВПО працювати та отримувати якісні медичні послуги, адже завдяки такій співпраці в Українці створився ще один осередок, що об’єднує мешканців Сєвєродонецька та Луганщини.

Українська територіальна громада знаходиться в Обухівському районі на Київщині та має у складі багато населених пунктів. По всіх них також відзначали день рідної землі.

Патріотичні заходи з нагоди відзначення Дня Української громади проходили у кожному куточку міста. Охочі долучались до екскурсії селами громади.

Учні та вчителі взяли активну участь у благодійній ярмарці для потреб ЗСУ у селі Витачів. Учні пропонували численним гостям смаколики, виготовлені власноруч.

Під час урочистостей Олександр Туренко разом з відзнаками працьовитих жителів громади вручив посмертні відзнаки дружинам, дітям, батькам 60-ти Героїв. Деталі – у відео:

 

«Низка патріотично-благодійних заходів зібрала разом всіх від малечі - до людей поважного віку. Спортивні заходи, нагородження рибаків-аматорів у конкурсі « Український карась», оцінка дворів «Квітуче подвірʼя-2024» та патріотичний конкурс дворів «Обʼєднані та незламні сусіди» - все це було організовано, щоб обʼєднати людей», - зазначає Український міський голова.

Найзворушливіше відео з відзначення Дня Української громади:

 

 

Відео та світлини Української громади





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)