Ви тут:

Грант 750 000 грн на розвиток жіночого бізнесу в Україні

18-09-2024
Категорія: 

Комунальне підприємство «Сєвєродонецьке агентство інвестицій та розвитку» повідомляє  що  L’Oréal Paris оголошує другу хвилю конкурсу грантів для українських підприємниць.

12 переможниць отримають по 750000 грн на створення нового або розвиток існуючого бізнесу. Загальний бюджет програми – 9 млн грн. Проєкт покликаний підтримати жінок, які, попри складні обставини, продовжують шукати можливості для реалізації своїх бізнес-ідей.

Участь у програмі можуть взяти:

  • Українки віком від 18 років;
  • Підприємці - початківці з бізнес-ідеєю;
  • Власниці існуючого бізнесу, які прагнуть його відновити чи масштабувати;
  • Учасниці з проєктами, що мають соціальну, екологічну чи інноваційну частину.

Перевага надаватиметься проєктам, які максимізують економічну та соціальну користь для України, створюють робочі місця, містять інноваційну частину або мають позитивний вплив на екологію. Особлива увага приділятиметься проєктам з цифровою частиною та тим, що сприяють створенню безбар’єрного середовища. 

Фінансування надається у формі грантів, сума яких вказана після вирахування усіх податків та зборів.

Спочатку експертне журі обере 30 фіналісток, які пройдуть навчальні сесії від досвідчених підприємців та зможуть доопрацювати свої заявки. Після цього буде обрано 12 переможниць, які отримають гранти на реалізацію своїх бізнес-ідей.

Таймлайн етапів відбору:

Збір та аналіз заявок: 1-30 вересня 2024.

Оголошення 30 фіналісток: 1 листопада 2024.

Проведення навчальних сесій для фіналісток: 12-14 листопада 2024.

Оголошення 12 переможниць: грудень 2024.

Для участі необхідно заповнити онлайн – форму за посиланням ]]>https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdpqXDMrDfGlzrN0xLHt87nqBn4D2gt...]]>.

Ознайомитися з усіма деталями грантової програми можна ]]>за цим посиланням]]> ]]>https://drive.google.com/drive/folders/1EpwOeutqREgPFNntHogggIT3K3XjlWaR]]>.

Будь-які запитання щодо програми можна надсилати на електронну адресу lorealparis-supportatgreatpro [dot] com [dot] ua або за номером +38 073 032 66 12.

 

         КП «Сєвєродонецьке агентство інвестицій та розвитку»





Рейтинг: 
Голосов пока нет