Ви тут:

Здоров’я ветеранів та розвиток системи соціальної турботи, - пріоритетні напрями реалізації ветеранської політики на місцях

09-09-2024
Категорія: 

]]>Очільник Луганщини Артем Лисогор долучився онлайн до засідання Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів під головуванням Галини Третьякової.]]>

Темою комітетських слухань стала «Повоєнна адаптація демобілізованих військовослужбовців до цивільного життя та їх супровід в отриманні послуг в закладах соціального захисту, охорони здоров’я, освіти та центрах надання адміністративних послуг».

]]>]]>

Як зазначила Галина Третьякова, розвиток ветеранських просторів та забезпечення їх сталого фінансування – ключові питання реалізації ветеранської політики на місцях. Для вирішення цієї проблеми вона запропонувала використовувати механізм ендаументу.

Стратегічні завдання роботи з ветеранами та їх родинами озвучила нещодавно призначена Міністр у справах ветеранів Наталія Калмикова.

]]>]]>

«Головне для ветеранів – здоров’я. Цьому напряму та розвитку системи соціальної турботи будемо приділяти основну увагу», - наголосила вона.

 

 

 

]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid02YRbLwGiCCUbXzQXatR6WrdDGsWZ...]]>

 





Рейтинг: 
Голосов пока нет