Ви тут:

Почесні громадяни Сєвєродонецька, які досягли 80-річчя, отримуватимуть щомісячну допомогу на проживання

09-09-2024
Категорія: 

Почесні громадяни Сєвєродонецька, які досягли 80-річчя та були вимушені покинути місце постійного проживання, отримуватимуть щомісячну матеріальну допомогу на проживання у розмірі 15 000 грн з бюджету громади.

Згідно з Положенням, допомога нараховується з місяця звернення і виплачується особі, якій присвоєно звання Почесного громадянина Сєвєродонецька та яка досягла 80-річчя, на момент звернення перемістилась на підконтрольну державній владі територію та перебуває на обліку як ВПО.

Управління соціального захисту населення СМВА повідомляє, Почесні громадяни Сєвєродонецька, які досягли 80-річчя, до кінця 2024 року можуть звернутись з питань отримання щомісячної матеріальної допомоги на проживання до фахівців Управління соцзахисту населення Сєвєродонецької МВА на адресу ел. пошти: upszn0919atukr [dot] net

На сьогодні за поданими заявами щомісячну матеріальну допомогу на проживання виплачено 1 Почесному громадянину міста Сєвєродонецька на суму 15 000 грн.

Виплата здійснюються відповідно до Комплексної цільової програми Сєвєродонецької міської територіальної громади «Турбота».

 За даними Управління соціального захисту населення СМВА





Рейтинг: 
Голосов пока нет