Ви тут:

Сєвєродонецькі школярі відвідали муніципалітет у Вілкавішкіському районі Литви

09-08-2024
Категорія: 

Сєвєродонецькі школярі Гімназії №4, які  перебувають на оздоровленні у Литовській Республіці та проживають у дитячому таборі «Діти України», відвідали муніципалітет Вілкавішкіського району.

Під час зустрічі з керівниками муніципалітету - мером Вілкавішкіса Альгірдасом Нейберком, віце-мерами Дайвою Рікліне та Юріусом Юшкаускасом, діти та їх педагоги поділилися першими враженнями про край і ще раз подякували за дружбу, підтримку та можливість провести відпочинок там, де вони можуть розслабитися від напруги.

Керівництво муніципалітету коротко познайомили гостей з історією, цікавими місцями, дозвіллям та культурними заходами, вручили пам'ятні подарунки. Візит до муніципалітету на цьому не закінчився – діти відвідали й мерію, де «приміряли» крісло керівника.

Пізніше сєвєродончани провели час у відкритому молодіжному центрі Вілкавішкіс, дегустували холодний буряковий суп за обідом та взяли участь у дегустації морозива Art Glacio у Центрі туризму.

Ще на школярів чекали знайомство з історією Вілкавішкіса та цікаві місця.

Табір організований бюджетними коштами Вілкавішкіського району. Відпочинок дітей Сєвєродонецької громади у Литві став можливим в рамках  постійної взаємодії начальника Сєвєродонецької міської військової адміністрації Олександра Стрюка та Почесного консула Литовської Республіки в Луганській області Робертаса Габуласа, а також голови міста Вілкавішкіс (міста-побратима Сєвєродонецька) Альгірдаса Нейберка щодо підтримки мешканців громади в евакуації.

 

]]>https://www.facebook.com/vilkaviskiosavivaldybe/posts/pfbid0944RKsLMcDno...]]>





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)