Ви тут:

Гуманітарні хаби як центри підтримки: Луганська ОСЗ допомагає ВПО

09-08-2024
Категорія: 

Гуманітарні хаби, створені в різних регіонах країни, стали важливими центрами підтримки для тих, хто втратив свої домівки та роботу через війну. Фахівці Луганської обласної служби зайнятості пропонують широкий спектр послуг, включаючи консультації з питань працевлаштування, професійного навчання, компенсації роботодавцям та можливості отримання грантів на відкриття власної справи, допомогу у складанні резюме, підготовку до співбесід та надання інформації про доступні вакансії.

Крім того, служба зайнятості співпрацює з роботодавцями та організаціями, щоб забезпечити ВПО та інших потребуючих доступ до якісних робочих місць. В рамках цієї співпраці проводяться презентації роботодавців, які звертаються за допомогою в укомплектуванні кадрів; тренінги та семінари для переселенців, спрямовані на підвищення професійних навичок.

Робота фахівців Луганської обласної служби зайнятості в гуманітарних хабах продовжується, і служба закликає всіх, хто потребує допомоги, звертатися за консультаціями та підтримкою.

Графіки роботи фахівців центрів зайнятості в гуманітарних хабах за посиланням ]]>http://surl.li/ltlgz]]>

Звертайтесь до фахівців центру зайнятості за номерами гарячих ліній 098-875-48-95, 099-491-20-86 або пройдіть за посиланням для мешканців Луганщини ]]>http://surl.li/invaz]]> для роботодавців та підприємців Луганщини ]]>http://surl.li/ioarc]]>

Надаємо підтримку з питань зайнятості:

- телеграм-канал: ]]>https://t.me/Pidtrimka_DCZ11_luhansk]]>

- вайбер-канал: ]]>https://cutt.ly/jLaYiYr]]>

 

Луганський обласний центр зайнятості





Рейтинг: 
Голосов пока нет