Ви тут:

Збереження дистанційної освіти у школах, будівництво фортифікаційних споруд, фінансова підтримка військових, - Артем Лисогор підбив підсумки тижня

13-07-2024
Категорія: 

 

«Найважливішим підсумком цього тижня стало збереження дистанційної форми навчання у закладах загальної  середньої освіти. Питання складне, адже стосується організації здобуття освіти в умовах воєнного стану. Тож Віце-Прем’єр-міністр України – Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук доручила створити робочу групу, до якої будуть залучені профільні міністерства, представники регіонів та громадськість для напрацювання ефективних рішень у процесі реформування української освіти», - наголосив під час щотижневого брифінгу очільник Луганщини Артем Лисогор.

Він також повідомив, що відвідав будівництво фортифікаційних споруд, які зводять комунальні служби громад Луганщини.
«Наші комунальники – це звичайні люди, які зараз, ризикуючи життям, допомагають у захисті всієї країни. Під палючим сонцем та постійними обстрілами ворога. Вдячний кожному з них за мужність та титанічну працю», - зазначив Артем Лисогор.

Громади Луганщини продовжують надавати матеріальну допомогу мобілізованим землякам та членам їх сімей. Так, ще понад 800 тис. гривень виплачені Лисичанською громадою нашим оборонцям, у червні військові зі Сватового та їхні родини одержали 330 тис. гривень грошової допомоги, 285 тис. гривень матеріальної допомоги надали нашим оборонцям від Біловодської громади. 

За півроку понад 7,6 млн гривень матеріальної допомоги отримали 425 військових та членів їхніх сімей від Сєвєродонецької громади. Більше 1,4 мільйона гривень виплачено військовим з Біловодської громади та членам їхніх сімей.

Не припиняється робота громад області з оздоровлення дітей Луганщини. Наразі, 20 юних мешканців Троїцької громади відпочивають на Франківщині.

 

]]>https://loga.gov.ua/oda/press/news/zberezhennya_distanciynoyi_osviti_u_s...]]>

 





Рейтинг: 
Голосов пока нет