Ви тут:

Артем Лисогор закликав луганчан до участі у забігу «Шаную воїнів, біжу за Героїв України»

03-07-2024
Категорія: 

Начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор узяв участь у брифінгу щодо оголошення реєстрації на 7-й Всеукраїнський забіг «Шаную воїнів, біжу за Героїв України».

«Сьогодні, як ніколи, важливо засвідчувати нашу гордість і нашу пам’ять про кожного, хто віддав найдорожче – власне життя за вільну Україну. На жаль, війна першими забирає найбільш патріотичних, мотивованих синів та доньок нашої держави. Таких, як відомий луганський спортсмен Темур Юлдашев, легендарний комбат батальйону «Луганськ-1», Герой України Сергій Губанов. Матиму за честь пробігти дистанцію у пам’ять про моїх бойових побратимів», - звернувся до присутніх Артем Лисогор та запропонував вшанувати пам’ять полеглих Героїв хвилиною мовчання.

Жителі Луганської області можуть долучатися до щорічного забігу «Шаную воїнів, біжу за Героїв України» на місцях проведення заходу у різних регіонах країни за сприяння координаційних центрів підтримки ВПО Луганської області. Проведення забігу буде здійснюватися із залученням обласних спортивних федерацій, громадських організацій та об’єднань.

Як було повідомлено, цього року забіг відбудеться у суботу 31 серпня. Кожен учасник має пробігти обрану ним дистанцію (2 км, 5 км або 10 км) із закріпленим на футболці іменем знайомої або незнайомої людини, яка віддала життя в боротьбі за територіальну цілісність України у період з 2014 по 2024 роки та поділитися життєписом Героя з тегами ]]>#БіжуЗаГероя_2024]]> та ]]>#забіг2024]]> у соціальних мережах.

Реєстраційна форма для участі у забігу за посиланням: ]]>https://timer.newrun.com.ua/]]>.

Переглянути брифінг можна за посилання: ]]>https://www.facebook.com/watch/?v=1575347496705874]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет