Ви тут:

КП «Сєвєродонецьке агентство інвестицій та розвитку» продовжує надавати технічну допомогу у написанні бізнес-проєктів

03-07-2024
Категорія: 

Комунальне підприємство «Сєвєродонецьке агентство інвестицій та розвитку» продовжує надавати технічну допомогу у написанні бізнес-проєктів для отримання грантів від міжнародних інвесторів та пошуку інвесторів суб’єктам малого та середнього бізнесу, які релокувалися із Сєвєродонецької громади на підконтрольну Україні територію.

Підприємство спільно з бізнесом підготувало та подало на конкурс грантову заявку на отримання грошової допомоги  для підтримки мікробізнеса. Суб’єкт малого підприємництва – фізична особа-підприємець, який здійснював свою підприємницьку діяльність у м. Сєвєродонецьк та релокувався у м. Харків, отримав грант у розмірі 107 500 грн. від міжнародної гуманітарної організації Help - Hilfe zur Selbsthilfe Ukraine. Бізнес-проєкт направлений на розвиток послуг у сфері обслуговування, а саме послуги з краси та догляду за собою. На отримані кошти проведена закупівля обладнання. Реалізація цього проєкту сприяла створенню нових робочих місць, що є дуже важливим аспектом розвитку економіки та має велике соціальне значення.

КП «Сєвєродонецьке агентство інвестицій та розвитку» і надалі планує надавати допомогу релокованому бізнесу та підтримувати мешканців Сєвєродонецької міської територіальної громади.

        

 

 

КП «Сєвєродонецьке агентство інвестицій та розвитку»





Рейтинг: 
Голосов пока нет