Ви тут:

У Сєвєродонецькому фаховому коледжі культури і мистецтв відбувся випуск молодих фахівців

28-06-2024
Категорія: 

]]>27 червня 2024 року в Сєвєродонецькому фаховому коледжі культури і мистецтв імені Сергія Прокоф'єва відбулись урочисті збори, присвячені випуску молодих фахівців.]]>

Уже втретє наш колектив проводить це свято онлайн. Але в ньому все відбувається, як і в рідному Сєвєродонецьку, в ошатному приміщенні нашого коледжу.

Випускників і всіх присутніх привітала очільниця Луганського обласного управління культури, національностей, релігій і туризму Людмила Румега. Директор коледжу заслужений діяч мистецтв України Марина Яворська оголосила про присвоєння кваліфікацій випускникам. До слова, четверо з чотирнадцяти молодих фахівців отримали дипломи з відзнакою.

Прозвучали привітання від батьків випускників та від класних керівників з побажаннями зберегти в пам'яті студентські роки і міцно стати на ноги в самостійному житті, пронести любов до музики протягом усього життя.

Випускники подякували педагогічному колективу за професійну майстерність, теплоту сердець і вимогливість, завдяки яким вони змогли досягти свого першого успіху. Подарунками для викладачів стали музичні твори у виконанні випускників коледжу.

Вони оволоділи необхідними знаннями, вміннями і навичками. Їм час у самостійне життя...

]]>]]>

]]>]]>

]]>]]>

]]>]]>

]]>]]>

 

Практичний психолог
Наталія Юрченко

 

]]>Сєвєродонецький фаховий коледж культури і мистецтв]]> імені Сергія Прокоф'єва

]]>https://www.sevmuz.lg.ua/node/1190]]>

 

   

 

 

   





Рейтинг: 
Голосов пока нет