Ви тут:

Привітання начальника Луганської обласної військової адміністрації Артема Лисогора з Днем Конституції України

28-06-2024
Категорія: 

Шановні жителі Луганщини! Дорогі співвітчизники!

Конституція – це основоположна збірка законів, що регулює життя особистості, громади та країни.

Перша стаття передбачає, що Україна є суверенною і незалежною, демократичною, соціальною, правовою державою. Цей постулат омитий кров’ю українських Захисників, що бережуть нас від рашистської навали.

Воєнний стан вносить істотні зміни у життя не тільки пересічного українця, а й усієї держави. Влада зберігає надане право людей на свободу, адже за що нам боротись як не за неї. Безправним росіянам невтямки значення слів «свобода», «незалежність», «плюралізм думок», а ми, українці, готові йти на смерть, аби не стати такими, як вони. Наші цінності як нації, закріплені у Конституції, а у них – на парканах та на стінах бараків.

У своїй «конституції» вони можуть тисячу разів написати, що т.з. «лнр» є «ісконноруською землею», але це не значить абсолютно нічого, адже Луганщина була, є і залишиться українською. Ці території ніколи не були захоплені, вкрадені нами чи подаровані нам будь-ким. Це земля, яку українці здобули за власні піт, кров і сльози.

Шановні луганчани, вітаю вас з одним з основних державотворчих свят країни – Днем Конституції України! Держава гарантує наші права, а ми виконуємо свій почесний обов’язок – захищаємо її!

Слава Україні!

Начальник Луганської обласної

військової адміністрації

Артем ЛИСОГОР





Рейтинг: 
Голосов пока нет