Ви тут:

Сєвєродонецькі гумхаби у Дніпрі та Тернополі продовжують надавати допомогу ВПО з Луганщини

09-02-2024
Категорія: 

З 05 по 09 лютого 2024 року ВПО з Луганської області, які зареєстровані в Гуманітарному хабі Сєвєродонецької міської військової адміністрації у місті Дніпро (просп. Калнишевського, 27-К), видано 1257 продуктових наборів, 47 пакунків підгузок та 26 наборів дитячої гігієни. 

Для дітей, які приходять з близькими для отримання допомоги чи на різноманітні секції та заняття, що функціонують при хабі, працівниками відділу культури СМВА та бібліотек громади організовано показ сучасних українських мільтфільмів.

Для дорослої аудиторії цього тижня демонстрували документальний проєкт "РІК" від команди "Світ навиворіт" (авторський погляд Дмитра Комарова на війну), в якому розповідається про початок повномасштабного російського військового вторгнення 24 лютого 2022 року та окупацію рашистами Сєвєродонецька. 

В Гуманітарному хабі Сєвєродонецької міської військової адміністрації у місті Тернопіль (вул. Грушевського, 5) внутрішнім переселенцям з Луганщини за тиждень видано 37 продуктових наборів від благодійників.

Від Міжнародної організації з міграції 11 сімей наших ВПО отримали непродовольчі набори (матраси, кухонні набори, розкладні стільці, сонячні ліхтарі, термоси та постільні набори).

Найближчими днями очікується надходження нової партії допомоги від МОМ.

 

Сторінки закладів в меседжері:

- Гуманітарний хаб Сєвєродонецької міської військової адміністрації у місті Дніпро: ]]>https://t.me/s/severhabdnipro;]]>

- Гуманітарний хаб Сєвєродонецької міської військової адміністрації у місті Тернопіль: ]]>https://t.me/s/ternopol_hub]]>.

 

Матеріали по темі: 

Гуманітарний хаб Сєвєродонецької МВА у місті Дніпро - це осередок для мешканців громади та острівець Луганщини (+відео ФОТОАЛЬБОМУ)

Підтримка ВПО: Гумхаб Сєвєродонецької МВА у місті Тернопіль співпрацює з МОМ





Рейтинг: 
Средняя: 5 (2 оценок)