Ви тут:

Гуманітарний хаб Сєвєродонецької МВА у місті Дніпро - це осередок для мешканців громади та острівець Луганщини (+відео ФОТОАЛЬБОМУ)

06-02-2024
Категорія: 

]]>Сєвєродонецька міська публічна бібліотека]]>]]>: Гуманітарний хаб це не тільки про адміністративні послуги та гуманітарну допомогу. Гуманітарний хаб Сєвєродонецької міської військової адміністрації - це осередок для сєвєродончан, острівець Луганщини в місті Дніпро. Тут турбуються про тих, хто був змушений покинути свої домівки через військову агресію рф.]]>

З перших днів відкриття на Хабі розпочали свою роботу працівники комунальних закладів відділу культури Сєвєродонецької військової адміністрації. Бібліотекарі ]]>Сєвєродонецької міської публічної бібліотеки]]>]]>Сєвєродонецької бібліотеки для юнацтва]]> та працівники Сєвєродонецького міського палацу культури створили культурний простір. Проводять розвиваючі зустрічі, майстер-класи і читання для маленьких сєвєродончан, інформаційні заходи та приймають участь у заходах до державних свят.

На гуманітарному хабі працівниками комунальних закладів культури було створено умови для творчості і розвитку дітей та молоді, запрацювали гуртки:

- гурток «Уроки фортепіано» від викладачки КЗ «Сєвєродонецький міський палац культури» та КЗ «Сєвєродонецької музичної школи №1» Ольги Кібенко;

- гурток «Чарівний пензлик» від викладачки КЗ «Сєвєродонецька художня школа» Юлії Боярчук;

- гуртки «Юні туристи краєзнавці» та «Пішохідний туризм» від керівника КЗ «Сєвєродонецький Центр Туризму» Віктора Кісляков;

- Зразковий хореографічний колектив «Гран-прі» від керівника Сєвєродонецького міського Центру дитячої та юнацької творчості Світлани Росадкіної;

- гурток «Англійська мова» від керівника Сєвєродонецького міського Центру дитячої та юнацької творчості Наталіїї Колосової.

Клуб «Сузір’я» КЗ «Сєвєродонецький міський палац культури» радо зустрічає сєвєродончан елегантного віку.

Всім знайдеться заняття для душі на Хабі. Тут ви знайдете не тільки необхідну інформацію чи речі, а ще приємне спілкування в колі своїх земляків.

Протягом 2023 року велась співпраця з громадськими організаціям щодо проведення культурних заходів, благодійних концертів, під час яких проводився збір донатів на допомогу ЗСУ.

Перегляньте відео про роботу Гуманітарного хабу, який розташовано у місті Дніпро за адресою: пр-т П. Калнишевського, 27К.

 

Підтримуємо один одного, тримаємось разом, працюємо задля перемоги та щасливого повернення до рідного Сєвєродонецька!

 

]]>Сєвєродонецька міська публічна бібліотека]]>

]]>https://www.facebook.com/Libsed/videos/411944337948364]]>

 





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)