Ви тут:

Луганська обласна державна адміністрація першою в Україні підписала Меморандум про участь у ІІ міжнародній виставці-конференції «ReBuild Ukraine»

26-06-2023
Категорія: 

Луганська обласна державна адміністрація першою в Україні підписала Меморандум про участь у ІІ міжнародній виставці-конференції «ReBuild Ukraine», яка проходитиме 14-15 листопада 2023 року у Варшаві.

«У нас вже є позитивний досвід співробітництва: результат участі Сєвєродонецької громади у першій виставці-конференції ReBuild Ukraine у лютому поточного року – три меморандуми про співпрацю з провідними міжнародними компаніями. Участь у таких заходах - це можливість для регіону презентувати інвестиційні проєкти відновлення та розвитку фінансовим та донорським організаціям, представникам урядів країн-партнерів, будівельним компаніям, проєктантам та архітекторам», – звернувся начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор до представників підприємства «Прем’єр-Експо», що виступає ініціатором та організатором ReBuild Ukraine™.

Артем Лисогор акцентував, що Луганська обласна державна адміністрація - перша в Україні, яка уклала такий меморандум, до цього організатори «ReBuild Ukraine» працювали виключно з громадами.

Більш докладно по темі "Сєвєродонецька міська військова адміністрація - міжнародне співробітництво та меморандуми про співпрацю":

ReBuild Ukraine: відеознайомство учасників міжнародної виставки-форуму з Сєвєродонецькою громадою

Міжнародне співробітництво як перший суттєвий крок на шляху відбудови Сєвєродонецької міської територіальної громади

Підписано ще один меморандум про співпрацю щодо відбудови території Сєвєродонецької міської територіальної громади

Підписано ще один меморандум про співпрацю щодо відбудови території Сєвєродонецької міської громади

 

Планується, що від Луганщини участь у заході візьмуть шість громад, які зазнали найбільших руйнувань та пошкоджень та потребують значної донорської підтримки для відбудови територій: Сєвєродонецька, Лисичанська, Рубіжанська, Попаснянська, Кремінська та Гірська.

«Наразі ми вже активно працюємо з громадами-учасниками над інвестиційними проектами, презентаціями, щоб гідно представити наш регіон та налагодити взаємовигідне співробітництво з партнерами», - наголосив він.

 

Довідково: ReBuild Ukraine - міжнародна офлайн платформа для залучення зовнішнього фінансування з метою відбудови України.

15-16 лютого 2023 року у Варшаві (Польща) відбулася інвестиційна конференція «Відродження нації. Муніципалітети України. Можливості для інвесторів та партнерів», участь у якій узяли 24 громади з України. Луганську область представляли Сєвєродонецька та Рубіжанська громади.

ДП «Прем'єр Експо», що виступає організатором виставки, - єдиний міжнародний виставковий оператор в Україні. «Прем'єр Експо» входить до складу International Trade & Exhibitions (ITE) Group Plc (Велика Британія).

23 роки компанія залучає інвестиції до України та щороку організовує 21 виставку у різних галузях економіки.

 

За матеріалом: ]]>http://loga.gov.ua/oda/press/news/luganska_oblasna_derzhavna_administrac...]]>





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)