Ви тут:

Сєвєродонецька громада - у «Марафоні громад» в рамках міжнародної виставки-форуму ReBuild Ukraine

16-02-2023
Категорія: 

Другий день міжнародної виставки-форуму ReBuild Ukraine, що проходить у Польщі 15-16 лютого, для Сєвєродоненцької громади позначився участю у «Марафоні громад», в якому також взяли участь 19 громад України.

Сєвєродонецька громада у дводенному Марафоні презентувала інвестиційний проєкт - «Нова енергія» - будівництво сучасного сміттєспалювального заводу орієнтовною вартістю 90 млн дол. Цей та решта проєктів щодо відбудови після деокупації - «Відновлення пасажирських перевезень» - вартістю 494 млн грн та проєкт «Нові каналізаційно-очисні споруди» - передбачено будівництво очисних споруд потужністю 8000 кубометрів на добу - Сєвєродонецькою МТГ також презентовано зацікавленим сторонам 15 і 16 лютого біля стенду громади.

Наприкінці заходу Сєвєродонецька міська територіальна громада, як і всі громади-учасники, отримала СПЕЦІАЛЬНУ ВІДЗНАКУ за активну позицію у відбудові та залученні інвестицій у громаду заради національного розвитку України.

Також у попередній день в.о. першого заступника керівника Сєвєродонецької міської ВЦА Тетяна Верховська взяла участь у міжурядовому прес-брифінгу представників влади України та влади ЄС, відвідала RECOVERY CONSTRUCTION FORUM, а також інвестиційну конференцію «Відродження нації. Муніципалітети України. Можливості для інвесторів та партнерів».

За словами в.о. першого заступника керівника Сєвєродонецької міської ВЦА Тетяни Верховської, ця міжнародна виставка надає громадам, інвесторам і партнерам можливості для прямого та відкрітого спілкування, активної участі країн для відбудови громад, демонстрації надсучасних технологій світового ринку, а для громад - налагодження та розширення інвестиційних зв'язків.

 





Рейтинг: 
Голосов пока нет