Ви тут:

У селищі Синецький встановлено нові зупинки громадського транспорту

16-12-2019
Категорія: 

У селищі Синецький, яке підпорядковане Сєвєродонецькій міській раді, за ініціативи депутатської групи «Сєвєродончани» нещодавно облаштовано дві нові зупинки громадського транспорту.

Команда Ігоря Буткова, а це найчисельніша і найактивніша депутатська група «Сєвєродончани» разом з в.о. міського голови, його заступниками та членами виконкому Сєвєродонецької міської ради, постійно вирішує питання щодо відродження міста та населених пунктів, що підпорядковані територіальній громаді. За рік роботи цієї команди однодумців мешканці та гості Сєвєродонецька змогли побачити і відчути дійсно позитивні зміни в соціально-економічному житті міста. Це ремонт доріг і тротуарів; суттєве оновлення комунальної техніки, а відповідно і покращення благоустрою міста; відкриття нових дитячих садочків, закупка обладнання в дитсадки, школи та медичні і спортивні заклади, капітальні ремонти у більшості цих закладів; оновлення вуличного освітлення; ремонт у житлово-комунальній сфері: дахи, під’їзди; функціонування ліфтів; встановлення сучасних світлофорів та багато інших потрібних і важливих речей, завдяки чому Сєвєродонецьк займає лідерські позиції в Луганській області

Разом з глобальними питаннями є і такі, що можливо б було назвати не такими важливими, але для великої кількості мешканців територіальної громади вони дуже нагальні. Одним з таких є питання облаштування зупинок громадського транспорту в селищі Синецький. Слід зазначити, що зупинки, які були побудовані в 60-70-ті роки ХХ ст. заіржавіли, розвалилися та стали аварійно небезпечними. І люди, особливо дітлахи і пенсіонери, очікуючи транспорт, не мали змоги заховатися від негоди: сильних поривів вітру, дощу чи снігопаду.

Депутат міськради, представник депутатської групи «Сєвєродончани» Віктор Пилипенко виступив ініціатором та головним виконавцем зі встановлення у Синецькому нових зупинок громадського транспорту. Роботи були проведені якісно та оперативно.

Відтепер, з 13 грудня, мешканці Синецького очікують громадський транспорт на нових зупинках, вимощених тротуарною плиткою та бордюрами. До слова, в 2019 році у Сєвєродонецьку та населених пунктах, які підпорядковані місту встановлено 8-м нових зупинок громадського транспорту.

Жителі селища запросили на очікувану приємну подію лідера депутатської групи «Сєвєродончани» Ігоря Буткова та безпосереднього виконавця усіх робіт зі встановлення зупинок Віктора Пилипенка, щоб подякувати за турботу та допомогу. Місцеві мешканці зазначили, що їхні депутати-сєвєродончани не займаються передвиборчими обіцянками, а постійно допомагають у вирішенні різних питань Синецького: ремонт доріг, вуличне освітлення, вивіз сміття та інше.

Депутати поспілкувалися з місцевими мешканцями, а Ігор Бутков зазначив: «Ви нам повірили та обрали депутатами. А наша команда не займається пустими обіцянками, а робить все для людей - конкретні і важливі справи. Багато зроблено важливого і корисного для всієї нашої територіальної громади, але це не привід спочивати на лаврах. Стосовно Синецького зазначу, що ми ініціюємо питання капітального ремонту дороги, що проходить через ваш населений пункт та ремонт моста. Хоча ця дорога і міст не на міському балансі, але місто перерахувало в обласний та держбюджет тільки в цьому році близько 180 мільйонів гривень. Тому область повинна включати ці об’єкти до свого фінансування, а ми готові допомогти. Сподіваюся, що ми знайдемо спільну мову з обласним керівництвом у вирішенні цього та інших важливих для наших мешканців питаннях. Все інше ми будемо продовжувати робити нашими власними силами: ремонтувати вуличні дороги та тротуари, забезпечувати вуличне освітлення та взагалі відроджувати і розвивати Синецький, як ми це постійно робимо в усій нашій територіальній громаді».

Спілкування було цікавим та плідним, окреслено питання щодо подальшого розвитку селища.

На завершення зустрічі лідер депутатської групи «Сєвєродончани» Ігор Бутков привітав присутніх з наступаючими новорічними і різдвяними святами та побажав миру, здоров’я і благополуччя.

Відео по темі: Нові зупинки встановили у селищі Синецькому

 

 





Рейтинг: 
Средняя: 5 (2 оценок)