Ви тут:

Відбувся відкритий чемпіонат міста Сєвєродонецька з гімнастики спортивної

06-12-2019
Категорія: 

Спортивний світ відкриває багато можливостей для всіх. Змагання сприяють розвитку спортивної гімнастики та покращують імідж Сєвєродонецька як спортивного міста, популяризують олімпійський спорт, а також пропагують здоровий спосіб життя серед дітей, молоді та дорослих. Також вони об’єднують не тільки учасників, а і вихователів, батьків та глядачів, вчать пишатися перемогами та співчувати поразкам, приваблюють щирістю дитячих емоцій і переживань.

За підтримки та сприяння Сєвєродонецької міської ради 6 грудня на спортивній базі КДЮСШ 2 відділу молоді та спорту міськради відбувся 16-й Відкритий чемпіонат міста Сєвєродонецька з гімнастики спортивної серед дівчат.

В чемпіонаті прийняли участь понад 80 учасниць з Бахмута, Слов'янська, Рубіжного, Лисичанська, Попасної та безпосередньо з Сєвєродонецька.

Почесними гостями Чемпіонату були заступник міського голови Ірина Степаненко, депутат міської ради, представник депутатської групи «Сєвєродончани» Андрій Гавриленко та начальник відділу молоді та спорту Сєвєродонецької міської ради Віталій Невеселий.

Заступник міського голови Ірина Степаненко привітала учасників заходу: «Місто Сєвєродонецьк раде вітати сьогодні всіх учасників змагань, тренерів, батьків та глядачів. Наше місто завжди було, є і буде спортивним. І дуже приємно в Сєвєродонецьку бачити таких юних, прекрасних і талановитих спортсменок. Бажаю вам успіхів на всіляких змаганнях, які будуть у вашому житті. Раді вітати учасників з Луганщини та Донеччини. У нас часто проходять спортивні змагання. Розвиток спорту завжди підтримує наша міська рада та депутатська група «Сєвєродончани», які роблять все, щоб була можливість проводити такі змагання та завжди підтримують нашу молодь. Хочу побажати всім мирного неба, прекрасного настрою, щастя, здоров’я та благополуччя!»

Депутат міської ради, представник депутатської групи «Сєвєродончани» Андрій Гавриленко також привітав присутніх: «Шановні друзі, від Сєвєродонецької міської ради та від депутатської групи «Сєвєродончани» вітаю вас з сьогоднішнім спортивним святом! Ми раді вітати наших гостей з Луганської та Донецької областей. Це стало традицією, що в нашому місті регулярно проходять такі спортивні заходи. Бажаю вам миру, благополуччя та достатку!»

Після вітальних слів відбулася церемонія нагородження переможців та зроблено колективні фото на згадку.

 

 

 





Рейтинг: 
5
Средняя: 5 (2 оценок)