Ви тут:

Сєвєродонецьк активно долучається до надання послуг мобільними ЦНАП

06-09-2019
Категорія: 

5 вересня у конференц залі Готельного комплексу «МИР», Компонентом «Місцеве врядування та реформа децентралізації Програми з відновлення та розбудови миру, яка реалізується ПРООН в Україні та Структурою Організації Об’єднаних Націй з питань ґендерної рівності та розширення прав та можливостей жінок (ООН Жінки) в Україні за фінансування уряду Канади проведено круглий стіл «Мобільні центри надання адміністративних послуг для постраждалого від конфлікту населення Східної України».

У заході прийняли участь керівники та представники профільних департаментів Луганської ОДА, органи місцевого самоврядування та керівники ЦНАП п’яти територіальних громад. Від Сєвєродонецької міської ради були присутні: Олена Єлісєєва, Ольга Вітченко та Рита Крижня.

Відбулась презентація нового проекту Програми ООН з Відновлення та розбудови миру, обговорення покриття проекту та вибору територій, виклики та можливості для громад, нагальність послуг у віддалених районах та на КПВВ, надання послуг мобільними ЦНАП.

На заході начальником відділу адміністративних послуг – адміністратором Оленою Єлісєєвою була представлена презентація на тему «Необхідність надання адміністративних послуг населенню у віддалених районах».

Завдяки активної взаємодії  секретаря міської ради, в.о. міського голови Вячеслава Ткачука з керівництвом проекту Програми ООН з Відновлення та розбудови миру Сєвєродонецькій міській раді на початку 2020 року запланована передача Проектом  мобільного ЦНАПу та обладнання  ще двох віддалених робочих місць адміністраторів ЦНАПу меблями та комп’ютерною технікою.

 





Рейтинг: 
5
Средняя: 5 (2 оценок)