Ви тут:

Сєвєродонецьк технічно готовий  до опалювального сезону

04-10-2017
Категорія: 

2 жовтня заступник Сєвєродонецького міського голови Олексій Ярош та начальник УЖКГ міськради Андрій Вернер взяли участь у селекторній нараді з питань підготовки до опалювального сезону під головуванням Віце-прем’єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка.
За словами пана Зубка, соціальна сфера та житловий фонд в Україні в технічному плані готові до осінньо-зимового періоду майже повністю. Відзвітував про технічну готовність до опалювального сезону в Луганській області й керівник ЛОДА Юрій Гарбуз. Проте під час наради він висловив занепокоєність ситуаці’ю, що склалася навколо ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання». Через фінансові проблеми підприємству не вистачає коштів на проведення аварійно-ремонтних робіт, підготовки до зими. Готовність «ЛЕО» до опалювального сезону складає лише 45%. Голова ЛОДА звернувся до високопосадовців з проханням провести виїзне засідання Кабінету Міністрів в Луганській області з цього питання. Київські чиновники пообіцяли усіляко сприяти якнайшвидшому вирішенню проблеми.
В свою чергу сєвєродонецькі посадовці кажуть, що місто з технічного боку також майже повністю готове до опалювального сезону. Зараз проводяться останні підготовчі роботи. Чиновники завіряють, якщо до середини жовтня середньодобова температура протягом трьох днів поспіль буде нижче відмітки на термометрі, ніж 8 градусів Цельсію, то опалення буде включене. В іншому випадку орієнтована подача тепла в житлові будинки та соціальні об’єкти Сєвєродонецька запланована на середину жовтня.
Владислав Старицький





Рейтинг: 
Голосов пока нет