Ви тут:

Розширення географічних меж міжнародного співробітництва щодо відновлення території Сєвєродонецької громади в енергетичній сфері: підписано черговий меморандум

09-01-2024
Категорія: 

09 січня 2024 року між Сєвєродонецькою міською військовою адміністрацією Сєвєродонецького району Луганської області, в особі начальника Олександра СТРЮКА, та UGENIA B.V. (Нідерланди), в особі керуючого директора György FORTI, укладено Меморандум про співробітництво.

Метою даного співробітництва є налагодження результативної співпраці між Сторонами щодо відновлення території Сєвєродонецької громади в енергетичній сфері (електро- та теплоенергетиці), яка зазнала і зазнає жахливих наслідків військової агресії, здійсненої російською федерацією.

Означений меморандум є продовженням співпраці з міжнародними партнерами в рамках участі Сєвєродонецької громади вже вдруге у Міжнародній виставці-конференції ReBuild Ukraine, яка відбулася 14-15 листопада 2023 року в м. Варшава, Польща.

Компанія UGENIA B.V. (Нідерланди) має великий досвід роботи в міжнародному енергетичному секторі і готова виступити посередником між Сєвєродонецькою міською військовою адміністрацією та потенційними міжнародними постачальниками необхідного обладнання для відновлення електро- та теплоенергетики Сєвєродонецької громади. Також, нідерландська компанія готова надати допомогу у пошуку міжнародних інвесторів з метою покриття фінансових витрат, пов’язаних з придбанням необхідного обладнання, транспортуванням його до місця призначення та первісним введенням в експлуатацію даного обладнання.





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)