Ви тут:

Прикордонникам та військовим медикам передали автотранспорт, підтримуємо наших захисників й матеріально, - Артем Лисогор

04-05-2024
Категорія: 

Тиждень, що передував Великодню, був сповнений важливими для області подіями.

«Ми ані на хвилину не забуваємо про воїнів, які зараз боронять українську землю. Передав військовим медикам автомобіль підвищеної прохідності Toyota Land Cruiser. Це вже п’ята автівка, надана Луганським обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф колегам, що рятують життя Захисників на полі бою. Це фактично реанімобіль підвищеної прохідності, а ми знаємо, що на фронті рахунок завжди іде на секунди», - зазначив Артем Лисогор.

Він також особисто відвідав позиції луганських прикордонників та привітав їх із Днем прикордонника України. 3-й прикордонний загін імені Героя України полковника Євгенія Пікуса – підрозділ ДПСУ, який виконує бойові задачі пліч-о-пліч з бійцями Сил оборони України. Під час урочистостей очільник Луганщини передав габаритну вантажівку, аби хлопці могли на високому рівні виконувати бойові завдання.

Цьому ж підрозділу Рубіжанська громада надала 50 комплектів систем радіоелектронної боротьби.

Артем Лисогор долучився до виїзної наради Мінветеранів у Житомирі.

Основними її темами стали – запровадження регіональної ветеранської політики та заходи щодо спрощення процедури надання статусу особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого (померлого) Захисника чи Захисниці України, що для Луганської області є одним з найбільш актуальних.

«Домовились про укладання меморандуму у сфері надання адміністративних послуг між Луганською ОДА та Мінветеранів України», - підкреслив він.

Також триває системна підтримка військовослужбовців та їх родин від громад Луганщини. Так, у квітні Білокуракинська громада надала ще понад 160 тисяч гривень допомоги, 16 військових та членів їх сімей з Гірської громади у квітні одержали майже 300 тисяч гривень матеріальної допомоги.

 

]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid02BK4ExysxbPTYg9rDk2nu2MsVZu4...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет