Ви тут:

Привітання Артема Лисогора з Великоднем

05-05-2024
Категорія: 

Шановні жителі Луганщини! Дорогі співвітчизники!

Цього дня православні віряни східного обряду зустрічають одне з найголовніших свят – Світле Христове Воскресіння.

Основним наративом і символом свята є перемога віри над сумнівом, світла над темрявою, а життя над смертю. Месія і пророк усього християнського світу Ісус прийняв смерть у муках, аби спокутувати гріхи усього людства.

Його вознесіння у Біблії є прикладом релігійного подвижництва та заохочення до ведення праведного життя. Ці принципи є актуальними і через дві тисячі років для представників різних віросповідань та людей, далеких від релігії.

«Ісус Воскрес – Воскресне Україна» – листівки з таким написом поширювали підпільники УПА серед однодумців. У криваві 40-ві роки 20 століття, не маючи власної держави, українці вірили, що настане день, коли ми запануємо на рідній землі.

І зараз, у лиху годину війни з країною, яка за православними іконами ховає нацистське обличчя, Україна живе, бореться та квітне. Рашистам невтямки, чому ми стоїмо, чому продовжуємо несамовито битися, адже вони не знають, що наша країна вимолена молитвами десятків поколінь українців.

Наша сьогоднішня молитва має бути сповнена справжніми цінностями. У Бога необхідно просити здоров’я та гарту нашим Захисникам і вічного спокою полеглим на цій кривавій війні.

Слава Україні! Героям слава!

 

Начальник Луганської обласної

військової адміністрації

Артем ЛИСОГОР

 

]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid0YitPBD9cCDjYVdtfxB51UWkxEBnT...]]>





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)