Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 10.01.2024

10-01-2024
Категорія: 

«Противник поступово знищує Невське. Руйнації зазнали ще два домоволодіння. За останні два тижні вже щонайменше дванадцять будинків не підлягають відновленню після ворожого обстрілу. Деякі пошкодження знаходимо не одразу – до окремих куточків села, де вже давно не залишилося населення, можна дістатися лише при повній тиші з боку ворога, що трапляється вкрай рідко. Задля нових руйнацій окупанти не шкодують боєприпасів», – зазначив Артем Лисогор, начальник обласної військової адміністрації.

Майже щодня загарбники влаштовують авіаційні нальоти на Серебрянський ліс, де міцно тримають оборону наші Захисники. Минула доба не стала винятком. Стосується це й обстрілів Білогорівки.

Новенькі таксофони, встановлені по Лисичанську, не рятують життя. Чи то їх періодично відключать, чи то небажання «швидкої» працювати цілодобово. Тому замало дістатися до апарату за кілька кілометрів від будинку. Більш важке завдання – додзвонитися до лікарів. Цифровізація по-російськи не діє.

У так званій «лнр» за два місяці до «виборів»  широко анонсують переваги голосування на дому та поквартирного обходу і водночас поспішають списати «бюджетні» кошти, обсяг яких може скоротитися після завершення постановки з «волевиявленням», на виборчу інфраструктуру.

До прикладу, почали облаштувати виборчі дільниці для осіб з інвалідністю. До цих людей мають приїхати поадресно, але хто про це потім згадає.

 

За інф.: ]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid02MAGf9Y6AkrLHBL2Tnf4J72B476y...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет