Ви тут:

Артем Лисогор: Досягнуті з громадами спільні рішення на Конгресі місцевих та регіональних влад – показник єдності країни на її шляху до ЄС

17-12-2023
Категорія: 

«Такі заходи стали платформою для розгляду найактуальніших питань, пов'язаних з євроінтеграцією та співпрацею з міжнародними партнерами. Участь представників місцевих осередків влади сприяє більш швидкому вирішенню нагальних проблем та демонструє єдність країни на її шляху до Європейського Союзу», – прокоментував участь у засіданні, яке відбулося у Львові, начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Учасниками Конгресу проаналізовано перелік завдань для успішної євроінтеграції України. Це – поліпшення економічної ситуації, посилення співпраці з європейськими країнами, розвиток державних програм підтримки постраждалих регіонів, цифрового та технологічного зростання відповідно до стандартів Європейського Союзу, сприяння енергетичній незалежності.

«Упевнений, що Главою держави зроблені вирішальні внески у євроінтеграцію країни. Це стосується, зокрема, й організації міжнародних зустрічей та перемовин не тільки зі стратегічними союзниками, а й із критично налаштованими до нашої країни опонентами, такими як Віктор Орбан. На міжнародній арені Володимир Зеленський послідовно висловлює аргументи, спрямовані на визнання України невід’ємною частиною ЄС», – підкреслив Артем Лисогор.

Очільник Луганщини погоджується, що активна участь громадян в президентських євроінтеграційних ініціативах дозволяє враховувати потреби різних верств населення під час прийняття стратегічних рішень, стимулює публічний інтерес та підтримку, сприяє відкритому діалогу між владою та населенням.

Все це створює необхідні передумови для ефективного впровадження євроінтеграційних реформ та забезпечує сталий розвиток України у контексті співпраці з Європейським Союзом.

 

]]>https://loga.gov.ua/oda/press/news/artem_lisogor_dosyagnuti_z_gromadami_...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет