Ви тут:

Видатні спортсмени

01-08-2017

2011 рік

Золотов Євген – бронзовий призер Чемпіонату Світу, дворазовий золотий і бронзовий призер Чемпіонату Європи серед юніорів з підводного орієнтування, м.Сторіцзеє (Німеччина).

Міненко Іван – бронзовий призер Чемпіонату Європи серед юніорів з підводного орієнтування, м.Сторіцзеє (Німеччина).

Мних Богдан – срібний призер Чемпіонату Європи серед юніорів з плавання в ластах, м.Мішкольц (Угорщина).

Ігнатов Євген Васильович – дворазовий переможець, срібний і бронзовий призер на різних дистанція IV Всеукраїнських ігор ветеранів з велоспорту, м.Біла Церква. Бронзовий призер по сумі усіх етапів Весняного чемпіонату України з велоспорту, м.Бахчисарай. Переможець в гонці-критеріум і срібний призер в груповій гонці на 50 км. на  Чемпіонаті Росії з велоспорту, м.Коломна. Посів четверте, шосте і сьоме місця в Кубоку Світу з велоспорту (Австрія).

Кривко Євген Тихонович – срібний, дворазовий бронзовий призер на різних дистанція IV Всеукраїнських ігор ветеранів з велоспорту, м.Біла Церква. Дворазовий переможець і бронзовий призер гонок на Чемпіонаті Росії, м.Коломна. Дворазовий переможець в гонках на 2 і 50 км Кубку України, м.Хмельницький.

Галюк Валентин Євгенович – срібний призер в груповій гонці на 50 км Кубку України, м.Хмельницький.

Пімкін Костянтин Валентинович – срібний призер в гонці в гору IV Всеукраїнських ігор ветеранів з велоспорту, м.Біла Церква. Срібний призер по сумі усіх етапів Весняний чемпіонат України з велоспорту, м.Бахчисарай.

Костіна Олена Анатоліївна – триразова переможець і срібний призер на різних дистанціях Чемпіонату України по спортивному орієнтуванню серед ветеранів, АР Крим, п.Ласпі, п.Горний. Золотий, срібний і бронзовий призер IV Всеукраїнські ігри ветеранів по спортивному орієнтуванню, м.Чернівці. Срібний і дворазовий бронзовий призер Особистого Чемпіонату України по спортивному орієнтуванню серед ветеранів, м.Южноукраїнськ.

Шуняков Володимир Анатолійович – золотий, срібний і бронзовий призер на різних дистанціях Командного Чемпіонату України по спортивному орієнтуванню серед ветеранів, АР Крим, п.Ласпі, п.Горний.

Лопотенко Світлана Вікторівна – срібний призер Особистого Чемпіонату України по спортивному орієнтуванню серед ветеранів, м.Южноукраїнськ.

Куценко Олена Миколаївна – бронзовий призер Особистого Чемпіонату України по спортивному орієнтуванню серед ветеранів, м.Южноукраїнськ.

Золотов Олександр Юрійович – срібний і бронзовий призер двох етап Кубку України з плавання в ластах, м.Київ. Дворазовий золотий, чотирьохразовий срібний і дворазовий бронзовий призер двох етапів і фіналу Кубку Світу з підводного орієнтування, м.Хеб (Чехія), м.Фужине (Хорватія), м. Дунайварош (Угорщина). Дев’ятиразовий переможець, дворазовий срібний і бронзовий призер двох етапів і фіналу Кубку України з підводного орієнтування, м.Севастополь. П’ятиразовий переможець Чемпіонату України з підводного орієнтування, м. Севастополь. Триразовий переможець, срібний і дворазовий бронзовий призер Чемпіонат Світу з підводного орієнтування, м.Сторіцзеє (Німеччина).

Ямпольська Олена Євгенівна – золотий призер ІІІ етапу Кубку Світу з підводного орієнтування, м.Хеб (Чехія). П’ятиразовий переможець і восьмиразовий срібний і бронзовий призер двох етапів і фіналу Кубку України з підводного орієнтування, м.Севастополь. Золотий, триразовий срібний і бронзовий призер Чемпіонату України з підводного орієнтування, м. Севастополь.

За результатами виступів в 2011 році, спортсмени міста Сєвєродонецька увійшли до:

Основного складу збірних команд України:

1.      Нєлєдва Тарас – КМС – легка атлетика;

2.      Пархоменко Сергій – МСМК – важка атлетика;

3.      Золотов Олександр – ЗМС – підводний спорт;

4.      Грубнік Денис – МСМК – підводний спорт;

5.      Ямпольська Олена – МСМК – підводний спорт;

6.      Сенічкіна Катерина – МСМК – підводний спорт;

Кандидати до збірних команд України:

1. Семіряжко Федір – МСМК – підводний спорт;

2. Золотов Євген – МС – підводний спорт;

3. Міненко Іван – МС – підводний спор;

4. Арєстова Ганна – КМС – підводний спорт;

5. Діуліна Єлізавета – КМС – підводний спорт;

6. Оладько Роман – МС – плавання;

7. Іванов Олексій – МС – плавання.

Резерв збірних команд України:

1.      Логачьов Стас – МС – легка атлетика;

2.      Набережна Катерина – МС – велоспорт;

3.      Зубарь Максим – МС – велоспорт;

4.      Мних Богдан – МС – підводний спорт.

2012 рік

Золотов Євген – Золотий і чотирьохразовий срібний і бронзовий призер двох етапів Кубку Світу з плавання в ластах, м.Егер (Угорщина), м.Глівіце (Польща). Золотий і чотирьохразовий срібний призер Чемпіонату Світу серед юніорів з плавання в ластах, м.Грац (Австрія). Переможець 1 етапу Кубку Світу з марафону, м.Бал Сааг (Австрія). Золотий і дворазовий срібний призер двох Чемпіонатів Європи з підводного орієнтування, м.Пласенсія (Іспанія). Золотий і триразовий срібний призер 5-го етапу і фіналу Кубку Світу з підводного орієнтування, м.Фуджине (Хорватія), м.Бад Сааг (Австрія).

Дядик Богдан – Золотий, дворазовий бронзовий призер двох етапів Кубку Світу з плавання в ластах, м.Егер (Угорщина), м.Глівіце (Польща); Срібний призер Чемпіонату Світу серед юніорів з плавання в ластах, м.Грац (Австрія).

Сурков Ілля – Золотий і дворазовий срібний призер двох етапів і фіналу Кубку Світу з підводного орієнтування, м.Ліберець (Чехія), м.Фужине (Хорватія), м.Бад Сааг (Австрія). Срібний призер 25-го Чемпіонату Європи з підводного орієнтування, м.Пласенсія (Іспанія).

Галюк Світлана – Учасниця ХХХ літніх Олімпійських Ігор (Англія).

Ігнатов Євген Васильович – Дворазовий переможець Чемпіонату України з велоспорту, м.Біла Церква. Дворазовий срібний призер Чемпіонату Росії з велоспорту, м.Москва. Дворазовий бронзовий призер Кубку та Чемпіонату Світу з велоспорту м.Дойчландсберг Австрія). Чотирьохразовий переможець з різних дистанцій багатоденної гонки Чемпіонату України з велоспорту серед ветеранів, м.Балаклава.

Костіна Олена Анатоліївна – Дворазова переможниця і срібна призерка трьох Кубків України по спортивному орієнтуванню що проходили в м.Щастя, в м.Холодний Яр (Черкаська обл.) і м.Київ. Дворазова переможниця і срібна призерка Кубку України по спортивному орієнтуванню серед ветеранів, с Тимченки (Харківська обл.). Триразова переможниця і срібний призер Чемпіонату України серед ветеранів по спортивному орієнтуванню, м.Київ.

Шуняков Володимир Анатолійович – Бронзовий призер Кубку України по спортивному орієнтуванню серед ветеранів, с.Тимченки (Харківська обл.). Переможець Чемпіонату України серед ветеранів по спортивному орієнтуванню, м.Київ.

Лопотенко Світлана Вікторівна – Бронзова призерка Кубку України по спортивному орієнтуванню серед ветеранів, с.Тимченки (Харківська обл.). Переможниця, срібна і бронзова призерка Чемпіонату України серед ветеранів по спортивному орієнтуванню, м.Київ.

Левченко Микола Васильович – Переможець Чемпіонату України по городковому спорту серед ветеранів, Євпаторія.

Золотов Олександр Юрійович – Шестиразовий переможець, чотирьохразовий срібний і бронзовий призер чотирьох етапів і фіналу Кубку Світу с підводного орієнтування, м.Модена (Італія), м.Брумат (Франція), м.Ліберець (Чехія), м.Фужине (Хорватія), м.Бад Сааг (Австрія). Дворазовий срібний призер Чемпіонату України з підводного орієнтування, м.Севастополь. Триразовий переможець і дворазовий срібний призер Відкритого Кубку України з підводного орієнтування, м.Севастополь. Переможець і срібний призер Чемпіонату Європи з підводного орієнтування, м.Пласенія (Іспания).

 

Ямпольська Олена Євгенівна – Триразова срібна і бронзова призерка чотирьох етапів Кубку Світу з підводного орієнтування, м.Модена (Італія), м.Брумат (Франція), м.Ліберець (Чехія), м.Фужине (Хорватія). Триразова переможниця, дворазова срібна і бронзова призерка Чемпіонату України з підводного орієнтування, м.Севастополь. Переможниця і триразова срібна призерка Відкритого Кубку України з підводного орієнтування, м.Севастополь.

                                    

За результатами виступів в 2012 році, спортсмени міста Сєвєродонецька увійшли до:

Основного складу збірних команд України:

1.      Золотов Олександр – ЗМС – підводний спорт;

2.      Ямпольська Олена – МСМК – підводний спорт;

3.      Нєлєдва Тарас, 1992р.н. – КМС – легка атлетика.

Кандидати до збірних команд України:

1.      Золотов Євген – МС – підводний спорт;

2.      Дядик Богдан – МС – підводний спорт;

3.      Міненко Іван – МС – підводний спор;

4.      Арєстова Ганна – КМС – підводний спорт;

5.      Діуліна Єлізавета – КМС – підводний спорт;

6.      Логачев Станіслав – МС – легка атлетика;

7.      Оладько Роман – МС – плавання;

8.      Іванов Олексій – МС – плавання.

2013 рік

Золотов Євген – Дворазовий переможець, шестиразовий срібний і дворазовий бронзовий призер двох етапів і фіналу Кубку Світу з плавання в ластах, м.Егер (Угорщина), м.Глівіце (Польща), м.Женева (Швейцарія). Чотирьохразовий переможець, срібний і бронзовий призер Чемпіонату Європи з плавання в ластах, м.Щецин (Польща). Срібний призер Чемпіонату Світу з підводного орієнтування, м.Казань (Росія).

Золотов Олександр – Срібний і бронзовий призер Чемпіонату Світу з підводного орієнтування, м.Казань (Росія). Дворазовий переможець і срібний призер етапу і фіналу Кубку Світу з підводного орієнтування, м.Фужине (Хорватія), м.Клагенфурт (Австрія). Переможець і срібний призер Чемпіонату України з підводного орієнтування, м.Севастополь. Чотирьохразовий переможець і срібний призер Кубку України з підводного орієнтування, м.Севастополь.

Янчук Карина – Переможниця ХХІІ Дефлімпійських ігор з карате, розділ куміте (Болгарія).

Нєвєнченко Денис – Переможець ХХІІ Дефлімпійських ігор з футболу (Болгарія).

Ігнатов Євген Василович – Срібний і бронзовий призер VIII Всесвітніх ігор ветеранів з велоспорту, м.Турін (Італія).

Журба Віктор Степанович – Чемпіон в метанні диску і срібний призер в штовханні ядра VIII Всесвітніх ігор ветеранів з легкої атлетики, м.Турін (Італія).

Костіна Олена Анатоліївна – Триразова переможниця і срібна призерка V літніх Всеукраїнських ігор ветеранів спорту по спортивному орієнтуванню, пос.Соколіний (АР Крим). Переможниця на трьох дистанціях Чемпіонату України серед ветеранів по спортивному орієнтуванню «Майстер-2013», с.Тимченки (Харківська обл.).

Лопотенко Світлана Вікторівна – Переможниця і срібна призерка V літніх Всеукраїнських ігор ветеранів спорту по спортивному орієнтуванню, пос.Соколіний (АР Крим).

Куценко Олена Миколаївна – Срібна і бронзова призерка Чемпіонату України серед ветеранів по спортивному орієнтуванню «Майстер-2013», с.Тимченки (Харківська обл.).

Полчанова Тетяна Анатоліївна – Триразова переможниця і срібна призерка Чемпіонату України з підводного орієнтування, м.Севастополь.

Сурков Юрій Анатолійович – Переможець Чемпіонату України з підводного орієнтування, м.Севастополь.

За результатами виступів в 2013 році спортсмени міста Сєвєродонецька увійшли до:

Основного складу збірних команд України:

  1. Золотов Олександр – ЗМС – підводне орієнтування;
  2. Ямпольська Олена – МСМК – підводне орієнтування;
  3. Арестова Ганна – КМС – підводне орієнтування;
  4. Золотов Євген – МСМК – підводне орієнтування, плавання в ластах;
  5. Назарова Гуля – КМС – теніс;
  6. Рєвєнко Ілля – 1 розряд – теніс;
  7. Іванов Олексій – МС – плавання.

Кандидати до збірних команд України:

1. Дядик Богдан – МС – плавання в ластах;

2. Рєзник Валентина – КМС – плавання в ластах;

3. Міненко Іван – КМС – підводне орієнтування;

4. Сурков Ілля – КМС – підводне орієнтування.

Резерв збірних команд України:

1. Діуліна Єлізавета – КМС – підводне орієнтування.

2014 рік

Матюніна Вероніка – Переможниця Міжнародного турніру з настільного тенісу, м.Красноармійськ.

Сумець Євгенія – Бронзова призерка Міжнародного турніру з настільного тенісу, м.Красноармійськ.

Белобородько Ілля – Бронзовий призер Міжнародного турніру тенісу, м.Хімки (Росія).

Рєзнік Валентина – Семиразова переможниця Всеукраїнських змагань з плавання в ластах, м.Київ. Дворазова переможниця, дворазова срібна і бронзова призерка двох етапів Кубку Світу з плавання в ластах, м.Егєр (Венгрія),, м.Прага (Чехія).

Метьолкін Михайло – П’ятиразовий переможець Всеукраїнських змагань з плавання в ластах, м.Київ.

Сущенко Володимир – Шестиразовий переможець Всеукраїнських змагань з плавання в ластах, м.Київ.

Карук Дар’я – Триразова переможниця Всеукраїнських змагань з плавання в ластах, м.Київ.

Усова Дар’я – Переможниця Всеукраїнських змагань з плавання в ластах, м.Київ. Срібна і дворазова бронзова призерка Кубку України з підводного орієнтування (Печенізьке водосховище). Переможниця Чемпіонату України з підводного орієнтування.

Серебряков Дмитро – Переможець Всеукраїнських змагань з плавання в ластах, м.Київ.

Уколов Олексій – Переможець Всеукраїнських змагань з плавання в ластах, м.Київ.

Комісаров Данило – Переможець Всеукраїнських змагань з плавання в ластах, м.Київ.

Чорний Анатолій – Дворазовий срібний призер двох Чемпіонатів України з легкої атлетики, м.Запоріжжя, м.Київ.

Назарова Гуля – Бронзова призерка Міжнародного турніру по тенісу, м.Донецьк. Срібна призерка Турніру тенісної Европи, м.Хасково (Болгарія).

Лобак Владислав – Срібний і бронзовий призер турніру тенісної Європи, м.Бєлгород (Росія). Переможець і дворазовий бронзовий призер Турніру тенісної Європи, Турція, Кіпр.

Пархоменко Сергій – Бронзовий призер Чемпіонату України по пауерліфтінгу, м.Коломия.

Глішич Олена – Срібна і бронзова призерка Чемпіонату України по тенісу, м.Кремінчуг.

Золотов Євген – Переможець і дворазовий бронзовий призер двох етапів і фіналу Кубку Світу з плавання в ластах і підводного орієнтування, м.Егєр (Венгрія), м.Прага (Чехія), м.Фужине (Хорватія). Дворазовий срібний і бронзовий призер Кубку України з підводного орієнтування (Печенізьке водосховище). Переможець, дворазовий срібний і бронзовий призер Чемпіонату Європи з підводного орієнтування, м.Геккенеш (Венгрія).

Лисих Ірина – Переможниця Кубку по настільному тенісу, м.Ірпінь.

Золотов Олександр – Чотирьохразовий переможець Кубку України з підводного орієнтування (Печенізьке водосховище). Дворазовий переможець і триразовий бронзовий призер Чемпіонату Європи з підводного орієнтування, м.Геккенеш (Венгрія). Срібний призер фіналу Кубку Світу з підводного орієнтування, м.Фужине (Хорватія).

Атчалко Дмитро – Переможець Чемпіонату України з підводного орієнтування.

Ревенко Ілля – Бронзовий призер Турніру кращих гравців тенісу, м.Київ. Переможець і бронзовий призер Турніру тенісної Європи, м.Сочі.

2015 рік

Рєзнік Валентина – здобула 1, 2 і 3 місця  в різних вправах на V етапі Кубку Світу з плавання в ластах Лейпциг (Німеччина).  На Чемпіонаті Європи з плавання в ластах, м.Белград (Сербія), посіла два третіх і два четвертих місця. Абсолютна переможниця на шести дистанціях Всеукраїнських змагань з плавання в ластах, багаторазова переможниця і призерка Чемпіонату України і Фіналу Кубку України з плавання в ластах (м.Київ).

Зубко Єлизавета – срібна призерка Чемпіонату Європи з плавання в ластах, м.Белград (Сербія). Багаторазова переможниця і призерка Всеукраїнських змагань, фіналу Кубку України, Чемпіонату України (м.Київ).

Левін Денис – багаторазовий переможець і призер фіналу Кубку України і Чемпіонату України з плавання в ластах (м.Київ), був п’ятим на Чемпіонаті Світу  з плавання в ластах, м.Янтай (Китай).

Золотов Євген – багаторазовий призер фіналу Кубку України і Чемпіонату України з плавання в ластах (м.Київ), був шостим на V етапі Кубку Світу з плавання в ластах, м.Лейпциг (Німеччина), посів 3 і 4 місця в фіналі Кубку Світу з плавання в ластах, м,Каір (Єгипет). Був срібним і дворазовим бронзовим призером фіналу Кубку Світу з підводного орієнтування, м.Деккенеш (Угорщина). П’ятиразовий переможець і срібний призер Чемпіонату України з підводного орієнтування, м.Старий Салтів.

Золотов Олександр – посів 2, 3 і два четвертих місця на Чемпіонаті Світу з підводного орієнтування, м.Ліберец (Чехія). У фіналі Кубку Світу з підводного орієнтування, м.Деккенеш (Угорщина), посів 2 і 6 місця.

Сєнічкіна Катерина – була четвертою на Чемпіонаті Світу з підводного орієнтування, м.Ліберец (Чехія). У Фіналі Кубку Світу з підводного орієнтування, м.Деккенеш (Угорщина), здобула 5 і 6 місця.

Лєвін Денис – посів 5 місце на чемпіонаті Світу з плавання в ластах, м.Янтай (Китай).

Білобородько Ілля – восьмиразовий переможець і срібний призер Міжнародних змагань з тенісу в містах: Мінськ, Київ, Рівне, Львів.

Камигшан Ілля – бронзовий призер Чемпіонату України з легкої атлетики, м.Кіровоград, 6 місце на Чемпіонаті України, м.Вінниця.

Мишко Олексій – переможець двох чемпіонатів Луганської області зі скелелазіння, бронзовий призер Всеукраїнських змагань і Чемпіонату України серед юніорів (м.Харків).

Котляр Поліна – посіла 1 і 2 місця на двох дистанціях Командного чемпіонату України зі спортивного орієнтування с.Грунівка (Сумська обл.).

Близнюк Олександра – переможець трьох чемпіонатів Луганської області з велоспорту. Була четвертою в груповій гонці на Чемпіонаті України з велоспорту (м.Харків).

Матюніна Вероніка – переможниця Міжнародного турніру (м.Дніпропетровськ), бронзова призерка турніру найсильніших юнаків та дівчат України (м.Київ), чемпіонка області з настільного тенісу.

Нікітін Кирило – переможець трьох чемпіонатів Луганської області і відкритого чемпіонату Харківської області зі спортивної гімнастики.

Богданов Віктор – переможець двох чемпіонатів Луганської області зі спортивної гімнастики.

Ревенко Ілля – дворазовий переможець і бронзовий призер трьох Міжнародних змагань з тенісу в парному розряді, м.Київ, м.Мінськ і м.Львів. Посів 5-8 місце в одиночному розряді на двох Міжнародних змаганнях в м.Рівне і м.Львів. Був срібним призером в змішаному розряді і 5-8 в одиночному розряді на Чемпіонаті України, м.Одеса.

Пузанов Кирило – посів 4 і 5 місця в Командному Чемпіонаті України по спортивному орієнтуванню (Полтавська обл.).

Уткін Дмитро – посів 5 і 6 місця на двох Командних Чемпіонатах України по спортивному орієнтуванню в Полтавській і Сумській областях.

Чернов Артур – здобув 2 золота і 2 срібла на Чемпіонаті Світу з кікбоксінгу ISKA, м.Портимау (Португалія);

Красюк Михайло – здобув 2 золота і 2 срібла на Чемпіонаті Світу з кікбоксінгу ISKA, м.Портимау (Португалія);

Ліхіна Захар – здобув 2 золота і 1 бронзу на Чемпіонаті Світу з кікбоксінгу ISKA, м.Портимау (Португалія);

Ігнатов Євген Васильович – був першим на трьох дистанціях VI Спартакіади України серед ветеранів з велоспорту, (Біла Церква).

Кривко Євген – посів перші місця на двох дистанціях VI Спартакіади України серед ветеранів з велоспорту, (Біла Церква).

Сєвєродонецька хокейна команда «Хімік» брала участь в двох відкритих хокейних турнірах серед ветеранів в м.Богуслав, Київської обл. 22-25.08.2015р. – посіли друге місце з восьми команд, 04-07.12.2015р. – третє місце з восьми команд України.

 

За результатами виступів в 2015 році спортсмени міста Сєвєродонецька увійшли до:

Основного складу збірних команд України:

  1. Золотов Євген, 1996р.н. – МСМК – плавання в ластах;
  2. Рєзнік Валентина, 2001 р.н. – МС – плавання в ластах;
  3. Лєвін Денис, 1993р.н. – МС – плавання в ластах;
  4. Золотов Олександр,1974р.н. – ЗМС – підводне орієнтування;
  5. Сєнічкіна Катерина, 1984р.н. – ЗМС – підводне орієнтування.
  6. Аністратенко Павло, 1997р.н. – МСУ – кікбоксінг W.P.K.A.
  7. Урденко Сергій, 1995р.н. – МСУ – кікбоксінг W.P.K.A.
  8. Чернов Артур, 2000р.н. – 1 спорт. розр. – кікбоксінг W.P.K.A.
  9. Красюк Михайло, 2001р.н. – 1 спорт. розр. – кікбоксінг W.P.K.A.

 

Кандидати до збірних команд України:

1. Арестова Ганна, 1995р.н. – МС – плавання в ластах;

2. Атчалко Дмитро, 1997р.н. – КМС – підводне орієнтування;

4. Діуліна Єлизавета, 1996р.н. – КМС – підводне орієнтування;

5. Зарецька Марія, 2000р.н. – КМС – підводне орієнтування;

6. Зубко Єлізавета, 2000р.н. – КМС – підводне орієнтування;

7. Назарова Гюльнара, 1998р.н. – теніс.

Резерв збірної команди України:

1. Власенко Ілля, 1999р.н. – 1р. – підводне орієнтування;

2. Білобородько Ілля, 2001р.н.  – теніс;

  1. Ревенко Ілля, 2002р.н. – теніс;

4. Лисих Ірина, 2003р.н. – теніс;

5. Лобак Владислав, 1998р.н. – теніс;

6. Мишко Олексій, 2002р.н. – скелелазіння.

 

  • список підготовлених у 2015 році майстрів спорту України та МСМК
  1. Шульженко Юрій – 1997 р.н. – МСУ – підводний спорт –  тренери Сурков Ю.А., Нестеренко В.М.
  2. Зубко Єлизавета – 2000 р.н. – МСУ –  підводний спорт – тренер Сурков Ю.А.
  3. Лєвін Денис – 1993р.н. – МСМК –  підводний спорт – тренер Золотов О.Ю.
  4. Фомічев Олександр – 1992р.н. – МСУ – важка атлетика – тренер Водєніков М.Д.

 

Список

перспективних та провідних спортсменів міста

яким призначено іменні стипендій Сєвєродонецької міської ради на друге півріччя 2016:

 

Перспективні спортсмени

 

1. Близнюк Олександра – велоспорт;

2. Нікітін Кирило – спортивна гімнастика;

3. Богданов Віктор – спортивна гімнастика;

4. Котляр Поліна – спортивне орієнтування;

5. Мишко Олексій – скелелазіння.

 

Провідні спортсмени

1. Камишан Ілля – легка атлетика;

2. Білобородько Ілля – теніс;

3. Матюніна Вероніка – настільний теніс;

4. Рєзнік Валентина – плавання в ластах;

5. Зубко Єлизавета – плавання в ластах.

2016 рік

Провідні та перспективні спортсмени

Рєзнік Валентина – плавання в ластах – посіла два других і два четвертих місця на Чемпіонаті Світу, 04-11.07.2016 (Франція), третє і шосте місця на Чемпіонаті Світу,            22-28.06.2016 (Греція), два других і два четвертих місця на Чемпіонаті Світу серед юніорів, 04-11.-7.2016 (м.Аннемас, Франція).

Зубко Єлизавета – плавання в ластах - четверте місце на Чемпіонаті Світу,                04-11.07.2016р. (Франція),  четверте місце на Чемпіонаті Світу серед юніорів, 04-11.07.2016р. ( м.Аннемас, Франція).

Золотов Євген – посів два перших, друге і третє місце в Фіналі Кубку України з плавання в ластах, 21-23.02.2016 (м.Київ); друге і шосте місце на другому етапі Кубку Світу, 26-29.02.2016р. (м.Єгер, Угорщина), шосте місце на Чемпіонаті Світу з плавання в ластах, 22-28.06.2016 (Греція), два других місця в фіналі Кубку Світу з підводного орієнтування, 05-07.08.2016р. (Естонія), три перших і п’яте місця на Чемпіонаті Європи з підводного орієнтування, 03-11.09.2016р. (Німеччина)

Золотов Олександр – підводне орієнтування – посів два перших і друге місця в фіналі Кубку Світу, 05-07.08.2016р. (Естонія), два перших, друге і два третіх місця на Чемпіонаті Європи, 03-11.09.2016р. (Німеччина)

Сєнічкіна Катерина – підводне орієнтування – два третіх і четверте місця на Чемпіонаті Європи, 03-11.09.2016р. (Німеччина)

Лєвін Денис – плавання в ластах – друге, третє, два четвертих і шосте місце в Фіналі Кубку України, 21-23.02.2016р. (м.Київ); друге, третє і шосте в другому етапі Кубку Світу (м.Єгер, Угорщина)

Котляр Поліна – спортивне орієнтування – срібна та бронзова призерка Особистого чемпіонату України (юніори, юнаки), 31.03-04.04.2016р. (Цюрупінськ); срібна і бронзова призерка Чемпіонату України серед юнаків та юніорів бігом, 21.04-24.04.2016 (м.Лубни, Полтавська обл.), перше місце на Чемпіонаті України, 09.05.2016р. (м.Рахів), третє місце в естафеті в Командному Чемпіонаті України серед юнаків бігом, 17-23.07.2016р. (с.Барилівка, Сумська обл.), три перших і одне друге місце на Міжнародних відкритих змаганнях «Кубок Лева – 2016», 05-07.08.2016р. (м.Львів), три перших і одне друге місце на Всеукраїнських відкритих змаганнях «Кубок Одеси 2016», 19-21.08.2016р. (м.Одеса), три перших місця на Чемпіонаті України (доросло, юніори, юнаки), 22-26.09.2016р. (м.Суми), перше і два других місця в Традиційних змаганнях «Голосіївська Осінь 2016», 21-23.10.2016р. (м.Київ).

Матюніна Вероніка – настільний теніс – бронзова призерка Турніру найсильніших юнаків та дівчат України, 11-13.01.2016р. (м.Київ); 5 місце в Чемпіонаті України серед юніорів, 19-23.04.2016р. (м.Умань); третє в одиночному розряді, друге в змішаному розряді і п’яте місце в парному розряді на Чемпіонаті України серед мінікадетів, 24-28.05.2016р. (м.Жовка), 5 місце в парному і командному розрядах на Чемпіонаті України серед юнаків та дівчат, 11-15.10.2016р. (м.Умань),; перше і друге місце в одиночному розряді на Всеукраїнському відкритому Кубку Асоціації ветеранів України у двох вікових групах (2002 і молодші, 2005 і молодші), 27-31.10 2016р. (м.Київ).

Близнюк Олександра – велоспорт (маунтенбайк) – третє і четверте місце в гонках Зимового Чемпіонату України, 11-12.03.2016р. (м.Ужгород); третє і п’яте місце в Зимовому Чемпіонаті України, 18-19.03.2016р. (м.Ужгород); друге місце в Кубку України,                  14-16.04.2016р. (м.Харків), бронзова призерка в індивідуальній гонці на час на Відкритому Чемпіонаті України (крос 7 км.), 21.10.2016р. (м.Харків); бронзова призерка 3 етапу Кубку України (кросс 11 км.) в індивідуальній гонці, 22.10.2016р. (м.Харків).

Білобородько Ілля – теніс – срібний і дворазовий бронзовий призер Міжнародних змагань, 09.05.2016 (м.Київ), 28.06.2016р. (Петрівське, Київська обл.). Перше місце в парному і друге в одиночному розряді на Чемпіонаті України до 16 років, 18-26.06.2016р. (Петрівське, Київська обл.), друге місце в парному розряді в Турнірі до 18 років,                   23-28.08.2016р. (м. Кишинів)

Мішко Олексій – скелелазіння – четверте місце на Чемпіонаті України серед юнаків та дівчат (трудність), 23-26.06.2016 (м.Кременчук)., 6 місце на Всеукраїнських змаганнях сед юніорів (трудність, швидкість), 11-14.08.2016 (м.Харків), четверте командне, шосте швидкість на Чемпіонаті України серед юнаків та дівчат, 23-25.09.2016р. (м.Дніпро).

Ревенко Ілля – теніс – перше місце в одиночному і парному розрядах в Кубку МТА (категорія А), 28.03 – 03.04.2016 (м.Київ), перше місце в парному розряді на Чемпіонаті України до 16 років, 18-26.06.2016 (Петрівське),  друге місце в парному розряді  на Міжнадних змаганнях, 09-15.05.2016 (м.Київ), трете місце в парному і одиночному розрядах на Міжнародних змаганнях, 06-13.06.2016р. (м.Рівне), друге місце в змаганнях серії тенісна Європа, 22-27.08.2016р. (м.Одеса)

Сущенко Володимир – плавання в ластах – посів п’ять перших і два других місця на різних дистанціях на Чемпіонаті України серед юнацьких груп, 16-19.01.2016р. (м.Київ)

Карук Дар’я – плавання в ластах – посіла перше, два других, четверте і п’яте місце на Чемпіонаті України серед юнацької групи, 16-19.01.2016р. (м.Київ); два перших і третє місце на Чемпіонаті України серед старшої юнацької групи, 24-27.04.2016р. (м.Київ).

Кременчуцький Іван – теніс – перші місця в парному розряді на Міжнародних змаганнях, 23.05.2016 (м.Київ), 05.09.2016р. (м.Ірпень) та12.09.2016р. (м.Київ); третє місце в парному розряді на Чемпіонаті України до 12 років, 01.06.2016р. (м.Одеса); третє місце в парному розряді на Всеукраїнських змаганнях, 07-14.05.2016р. (м.Київ); п’яте місце в одиночному розряді на Всеукраїнському турнірі Кубок ЕКТ до 12 років, 23.04-01.05.2016р. (м.Чорноморськ); друге місце в одиночному розряді і п’яте місце в парному розряді на Всеукраїнському турнірі Кубок Меридіану до 12 років, 08-10.01.2016р. (м.Київ).

Кулаченко Валерія – настільний теніс – п’яте командне місце в трьох Чемпіонатах України, 19-22.03.2016р. (м.Івано-Франковськ), 19-23.04.2016р. (м.Умань) та 11-15.10.2016р. (м.Умань).

Савка Роман – скелелазіння – третє місце на Всеукраїнських змаганнях (трудність) серед юніорів, юніорок, юнаків та дівчат, 11-14.08.2016р. (м.Харків)

Божко Діана – спортивна гімнастика – шосте командне місце на Чемпіонаті України серед юніорів 17-22.10.2016р. (м.Кропивницький).

  • представники м.Сєвєродонецька, які входять до складу збірних команд України

Основного складу збірних команд України:

  1. Золотов Євген, 1996р.н. – МСМК – плавання в ластах;
  2. Лєвін Денис, 1993р.н. – МС – плавання в ластах;

Кандидати до збірних команд України:

1. Рєзнік Валентина, 2001р.н. – МСМК – плавання в ластах;

2. Зубко Єлізавета, 2000р.н. – КМС – плавання в ластах;

3. Ресухін Дмитро, 1999р.н. – КМС – плавання в ластах;

4. Полчанов Микита, 2000р.н. – КМС – підводне орієнтування

5. Зарецька Марія, 2000р.н. – КМС – підводне орієнтування;

6. Багірова Еліна, 2000р.н. – КМС – підводне орієнтування;

7. Назарова Гюльнара, 1998р.н. – теніс;

8. Лобак Владислав, 1998р.н. – теніс.

Резерв збірної команди України:

  1. Карук Дар’я, 2001р.н. – КМС – плавання в ластах;
  2. Серебряков Дмитро, 2002р.н. – КМС – плавання в ластах;
  3. Понеділок Максим, 2004р.н. – ІІ р. – підводне орієнтування
  4. Мишко Олексій, 2002р.н. – скелелазіння.
  5. Білобородько Ілля, 2001р.н.  – теніс;
  6. Ревенко Ілля, 2002р.н. – теніс;
  7. Лисих Ірина, 2003р.н. – теніс.                               

                                        

  • У 2016 році вихованка ДЮСТШ ВВС «Садко»

Рєзнік Валентина – 2001 р.н. – отримала звання Майстер спорту Міжнародного класу – підводний спорт, наказ № 3395  від 01.09.2016 р. (тренер Золотов О.Ю.)

В ІІ півріччі 2016 були призначенні іменні стипендій Сєвєродонецької міської ради провідним і перспективним спортсменам міста:

  1. Котляр Поліні                  –   перспективній спортсменці зі спорт. орієнтування;
  2. Мишко Олексію              –   перспективному спортсмену зі скелелазіння;
  3. Рєзнік Валентині             –    провідній спортсменці з плавання в ластах;
  4. Зубко Єлизаветі               –    провідній спортсменці з плавання в ластах;
  5. Близнюк Олександрі      –    перспективній спортсменці з велоспорту;
  6. Нікітіну Кирилу         .    –    перспективному спортсмену зі спорт. гімнастики;
  7. Богданову Віктору          –    перспективному спортсмену зі спорт. гімнастики;
  8. Анфьоровій Дар’ї            –    перспективній спортсменці з плавання;
  9. Камишану Іллє                –    провідному спортсмену з легкої атлетики;                                
  10. Білобородько Іллє            –   провідному спортсмену з тенісу;
  11. Матюнініній Вероніці      –   провідній спортсменці з настільного тенісу;
  12. Ревенко Іллє                      –    провідному спортсмену з тенісу.