Ви тут:

Зробимо Україну чистою разом у Всесвітній день прибирання!

27-08-2024
Категорія: 

Поки російські окупанти намагаються забрати у нас незалежність, суверенність, нищать нашу спадщину та природу, ми, українці, незламні і продовжуємо боронити свою державу кожен на своєму фронті. Учнівська молодь та громадяни обʼєднують зусилля і разом тримають екологічну оборону та формують культуру чистоти.

20 вересня 2024 року під гаслом «Зробимо Україну чистою разом!» у 24 регіонах, з дотриманням норм безпеки та обмежень военного часу, враховуючи географічні особливості регіонів, Україна традиційно приєднається до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» разом з 90 мільйонами учасників у 211 країнах світу.

Основна мета – формування культури чистоти, правильного поводження з відходами та відповідального споживання серед громадян, обʼєднання зусиль заради екологічного майбутнього.

Участь візьмуть пересічні громадяни, комерційні та некомерційні організації, компанії та державні установи, співробітники яких приєднаються в різних форматах на рівні корпоративної соціальної відповідальності, засоби масової інформації, лідери думок.

Учасників закликають не робити масові скупчення та брати участь лише у прибираннях на рекомендованих та дозволених локаціях органами місцевого самоврядування, попередньо пройшовши інструктажі техніки безпеки та під час сигналу тривоги спускатись в укриття.

Для закладів освіти розпочався конкурс, детальніше про умови участі можна дізнатися у Положенні за ]]>посиланням.]]>

Важлива інформація. Прохання ознайомитись з інструкціями та рекомендаціями в новинах на ]]>сайті.]]>

Закликаємо вас не лише приєднатися до цієї глобальної ініціативи, але й зареєструвати результати своєї участі на міжнародному сайті planetheroes.pl/worldcleanupday та за ]]>посиланням]]> до 25 вересня 2024 року включно. Це важливо для калькуляції, підтвердження загальнонаціональних результатів та отримання сертифікату участі онлайн.

Організатор: Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It World», Міжнародним молодіжним рухом «School Recycling World».

Генеральний партнер: корпорація Біосфера. Генеральний медіапартнер: 1+1 media.

Партнери: Лакталіс в Україні, Чела Україна Організаційне сприяння: органи виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадські організації, обʼєднання, соціально відповідальний бізнес та медіа.

Хто підтримує організацію та які результати попередніх років детальніше ]]>https://letsdoitukraine.org/2024/08/ldu-star-ecopicnic-2024]]>.

Навіть у складних умовах ми повинні формувати екозвички та дбати про нашу Землю. Разом збережемо наше довкілля для майбутніх поколінь.

 





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)