Житній хліб із присмаком війни: Переселенці із Сєвєродонецька відкрили пекарню на Київщині
Родина пекарів із Сєвєродонецька, за грантові кошти, відкрила пекарню у Бучі.
Сім'я Андрухових мала успішне виробництво на Луганщині, яке функціонувало ще з 90-тих.
Втім, під час повномасштабного вторгнення їм довелось залишити усе та виїхати з окупованого Сєвєродонецька.
Переїхавши у Бучу – вирішили відкрити нову пекарню.
Отримавши грант від програми EU4Bussines, вони закупили обладнання та почали робити те, що вміють.
Зараз пекарня у Бучі успішно розвивається.
Різноманіття круасанів збільшується, а кількість задоволених клієнтів росте кожного дня.
Як воно починати з нуля «знову», дивіться у сюжеті: