Ви тут:

Завершилась І зміна дитячого майданчика відпочинку СДЮК "Юність" і стартувала наступна

18-06-2024
Категорія: 

Промайнула І зміна роботи дитячого майданчика відпочинку ]]>Сєвєродонецький дитячо-юнацький комплекс "Юність"]]>.

Майданчик стартував на початку червня та зібрав маленьких мешканців Луганщини на базі гуманітарного хабу Сєвєродонецької громади у Дніпрі.

Завершення зміни також було динамічним і різноманітним, як і весь відпочинок. Цей день також став особливим: сертифікати за вміле використання знань, оперативність та оригінальність мислення отримали найактивніші студентки факультету психології та спеціальної освіти Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара.

А маленькі відвідувачі знову отримали неймовірну купу вражень: флористичний майстер-клас, колективний творчий натюрморт, психо-соціальна підтримка засобами мистецтва, запальні танці, водні ігри та активний відпочинок.

До організації роботи дитячого майданчика відпочинку долучилися Сєвєродонецький міський Центр дитячої та юнацької творчості, Сєвєродонецький міський Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді, міський Палац культури, гуманітарний центр Проліска-Дніпро, Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара, а також Сєвєродонецька бібліотека для юнацтва та Сєвєродонецька міська публічна бібліотека.

Слідом розпочалася ІІ зміна дитячого майданчика відпочинку. Діти вже отримали враження від зустрічі з Песиком Патроном та долучилися до розваг у каруселі активного відпочинку та пригод.

 

]]>https://www.facebook.com/watch/?v=2197396927286430]]>

]]>https://www.facebook.com/watch/?v=997380225334920]]>





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)