Ви тут:

За участю поліцейських та фахівців соцзахисту населення Сєвєродонецької МВА відбувся захід з питань запобігання та протидії домашньому насильству

08-12-2023
Категорія: 

]]>Що таке домашнє насилля та як протидіяти йому: поліцейські Луганщини поспілкувалися з переселенцями. ]]>

На базі Гуманітарного хабу Сєвєродонецької міської військової адміністрації у місті Дніпро, в межах Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», співробітники Управління превентивної діяльності провели інформаційно-просвітницький захід з переселенцями рідного регіону.

Під час заходу копи намагалися привернути увагу громадян до проблеми насильства в сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, рівних прав чоловіків і жінок, а також надали поради, як треба діяти у випадках домашнього насильства й до кого звертатися по допомогу. Роздали під час зустрічі й інформаційні матеріали щодо протидії домашньому насильству.

Окрім того, за участю фахівців Управління соціального захисту населення Сєвєродонецької міської війської адміністрації відбулось опитування щодо обізнаності населення з питань запобігання та протидії домашньому насильству, у якому взяли участь близько 100 осіб.

Якщо ви знаєте про випадки домашнього насильства чи самі потерпаєте від нього — не мовчіть, телефонуйте за номером «102».

 

За інформацією: ]]>Поліція Луганської області]]> - ]]>https://www.facebook.com/policeLG/posts/pfbid035hxqrfwDFiw2svZJ39EYnixr6...]]>





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)