Ви тут:

За сприяння Луганської ОДА та Сєвєродонецької МВА 5 потужних вантажівок «Кобальт» були закуплені та передані нашим Захисникам

12-03-2024
Категорія: 

]]>Артем Лисогор передав ключі від п’яти вантажівок штурмовикам Держспецтрансслужби.]]>

Потужні вантажні автомобілі «Кобальт» були закуплені на запит військових за сприяння Луганської облдержадміністрації та Сєвєродонецької міської військової адміністрації.

Передали їх військовослужбовцям п’яти штурмових рот Державної спеціальної служби транспорту сьогодні, 12 березня, в Дніпрі.

Разом із очільником Луганщини Артемом Лисогором участь у заході взяли голова Адміністрації Держспецтрансслужби генерал-майор Богдан Бондар та начальник Сєвєродонецької міської військової адміністрації Олександр Стрюк.

«Ми оперативно реагуємо на усі запити від військових, які боронять нашу країну від агресора. Одразу намагаємося вирішити кожне питання якомога швидше. Потреби оборонців – передусім. Це наш внесок у зміцнення обороноздатності Українського війська та наближення Перемоги, – наголосив Артем Лисогор. – Вантажівки, які необхідні були штурмовикам Держспецтрансслужби, допоможуть їм якісніше і швидше виконувати завдання командування. Завжди готові допомогти захисникам нашого спокою».

 

За інф.: ]]>https://loga.gov.ua/oda/press/news/artem_lisogor_peredav_klyuchi_vid_pya...]]>





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)