Ви тут:

За червень сєвєродонецькі лікарі здійснили 12 виїзних оглядів населення на Дніпропетровщині та надали допомогу півтисячі пацієнтам

09-07-2024
Категорія: 

Щонайменше двічі на тиждень у червні мобільні бригади лікарів ]]>КНП "Консультативно-діагностичний центр" Сєвєродонецької міської ради]]> виїжджали до місць компактного проживання внутрішньо переміщених осіб та у віддалених сільських місцевостях Дніпропетровської області.

Усього за 12 виїзних прийомів оглянуто 525 пацієнтів, з них 15 дітей. Найменших пацієнтів у Вільногірську оглянули кардіоревматолог, невролог, психіатр, хірург, ендокринолог, лікар УЗД.

Серед населених пунктів, де здійснювали виїзний огляд лікарі: м. Верхьодніпровськ, м. Вільногірськ, с. Степове, м. Кам’янське, м. Кривий Ріг, с. Миколаївка.

У пацієнтів була можливість звернутись до кардіолога, невропатолога, психіатра, уролога, ортопеда-травматолога, ендокринолога, хірурга, психіатра, невролога, дерматолога, офтальмолога, гінеколога, отоларинголога.

Усі виїзди супроводжувала медсестра ЕКГ, тож можна було одразу зробити електрокардіограму. За направленнями лікарів також здійснювався забір крові.





Рейтинг: 
Голосов пока нет