Ви тут:

Всеукраїнський конкурс творчих проєктів “Код Нації” до 33-ї річниці Незалежності України та Тестування: 33 роки Незалежності

26-07-2024
Категорія: 

Національним Фестивалем “Код Нації” оголошено проведення Всеукраїнського конкурсу творчих проєктів “Код Нації” до 33-ї річниці Незалежності України.

Головною метою Конкурсу є створення художніх, декоративно - ужиткових, вокальних, хореографічних, сценічних та інших творчих проєктів, відповідно до тематики Конкурсу, що спрямовані на підвищення та розвинення серед українського народу культурних, освітніх, духовних та патріотичних цінностей у сучасному українському суспільстві; популяризація україномовного контенту, української культури та народних звичаїв, зокрема пошуку сучасного “Коду Нації” крізь призму автентичної культури, історії та традицій. Підтримка Збройних сил України благодійними внесками учасників.

На Конкурс усі охочі можуть подати власні творчі проєкти у восьми номінаціях: образотворчі роботи, відеороботи, есе на тему “Погляд у майбутнє України: світле чи затьмарене”, жартівливі, фотографічні, музичні, хореографічні та декоративно-ужиткові роботи.

Подача заявок на Конкурс відбувається на сайті: ]]>https://contest.kod-natsii.com/]]> з 22.07 по 18.08, оцінювання творчих проєктів по 20.08, а оголошення переможців Конкурсу відбудеться 23 серпня на офіційних сторінках Фестивалю в соціальних мережах.

Також, Освітня платформа Фестивалю оголошує про проведення Тестування: 33 роки Незалежності, де усі охочі мають чудову можливість перевірити знання щодо історії нашої Незалежної України!

Зареєструватись на нього можна на сторінці: ]]>https://contest.kod-natsii.com/test/]]> з 22.07 по 20.08, скласти тестування з 01.08 по 31.08, а отримати Сертифікат знавця Незалежної України одразу після складання тестування!

Детальніше про умови участі та Положення на сайті Конкурсу: ]]>https://contest.kod-natsii.com/]]>

 

 





Рейтинг: 
Голосов пока нет