Ви тут:

ВПО Луганщини запрошують на рекрутинговий онлайн-захід Представництва «The HALO Trust» в Україні на посаду «Демінерка/демінер з виявлення вибухонебезпечних предметів»

21-08-2024
Категорія: 

]]>Департамент економічного розвитку та зовнішньоекономічної діяльності Луганської облдержадміністрації запрошує ВПО Луганщини прийняти участь у рекрутинговому онлайн-заході Представництва «The HALO Trust» в Україні на посаду «Демінерка/демінер з виявлення вибухонебезпечних предметів».]]>

Захід відбудеться 28 серпня 2024 об 11:00, в Teams.

Міжнародна організація The Halo Trust, яка займається очищенням територій від мін та вибухонебезпечних залишків, проводить набір на навчання з подальшим працевлаштуванням на посаду демінер(ка). До кандидатів не висуваються вимоги щодо попереднього досвіду роботи та спеціалізованих технічних знань. Ми навчаємо спеціалістів «з нуля» відповідно до найвищих стандартів у галузі і працюємо відповідно до найсуворіших стандартів безпеки. Організація пропонує стабільну офіційну роботу, гідну заробітну плату. Запрошуємо всіх бажаючих відвідати безкоштовний онлайн захід, який познайомить з можливістю роботи та розвитку кар’єри в міжнародній організації The Halo Trust, долучайтесь!

Реєстрація за посиланням: ]]>https://forms.gle/q7kgGuYRjrLBoSD5A]]>

Всім зареєстрованим учасникам буде надіслано запрошення для участі у заході.

 

]]>Департамент економічного розвитку та зовнішньоекономічної діяльності ЛОДА]]>

]]>https://www.facebook.com/economyloga/posts/pfbid0nts1P7krAFmBQmcmL6o9jxx...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет