Ви тут:

Випускники з Луганщини нагороджені золотими та срібними медалями. Чверть медалей - в учнів Сєвєродонецької громади

05-06-2024
Категорія: 

124 випускники з Луганщини нагороджені золотими та срібними медалями.

Артем Лисогор привітав випускників та їх батьків і учителів із успішним закінченням навчального року. Церемонія нагородження медалістів відбулася у Дніпрі.

«Закінчення школи – це важливий етап у житті кожної людини. Це мить, коли ви всі сповнені наснаги, мотивації і готові впевнено йти до своїх мрій. На жаль, на ваші найкращі роки, випали випробування війни. Ви вмить подорослішали. Але разом з цим стали сильнішими, впевненими та вмотивованими. Саме такої молоді зараз потребує наша країна», - сказав голова обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор у вітальному слові.

Навчання наших дітей вкрай непросте – окупація рідних домівок та шкіл, евакуація до більш безпечних регіонів, онлайн-освіта, уроки під постійні звуки сирен та попри російські атаки. Але це не завадило їм стати кращими та демонструвати високі досягнення у навчанні серед інших регіонів. Наші діти – постійні переможці всеукраїнських олімпіад, конкурсів, змагань. Перш за все, це заслуга луганських учителів та освітян.

«Шановні освітяни, ви також у головних ролях сьогоднішнього свята. Саме завдяки вашій титанічній праці, вашим старанням та терпінню ми продовжуємо навчати наших дітей та випускати у світ дійсно найкращу молодь. Ви продовжуєте нести знання і на тимчасово окупованих територіях. Не віддаєте ворогу наше майбутнє. Тому велика вдячність кожному із вас», - наголосив Артем Лисогор.

Також очільник регіону побажав випускникам не втрачати свого гарту, жаги до знань та аби їх життєвий шлях продовжувався у мирній та вільній Україні. Адже саме вони – майбутні медики, науковці, правоохоронці, підприємці, працівники культури та ІТ-сфери, політики. Саме вони розвиватимуть країну та відновлять Луганщину.

Завдяки Збройним Силам України сьогодні ми можемо виховувати наших дітей, вірити у мирне майбутнє України та повернення тимчасово окупованих територій.

Слава ЗСУ! Слава Україні!

]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid0fFyMjK4TzDVYQcE1bAEa3Ekdnpyp...]]>

Нагадаємо, що Сєвєродонецька МВА заохотила учнів Сєвєродонецької громади за високі досягнення у навчанні





Рейтинг: 
Голосов пока нет