Ви тут:

В Україні працюють вже 179 Центрів життєстійкості

20-09-2024
Категорія: 

З початку вересня в Україні відкрито вже 17 нових Центрів життєстійкості. Відтепер таких просторів вже 179!

Долати стресові ситуації, відновлюватися після травматичних подій, вирішувати конфлікти - усього цього можна навчитися у Центрі життєстійкості. А ще знайти відповіді на різні соціальні запити.

Особлива увага в них приділяється роботі з сімʼями. Це - індивідуальні та сімейні консультації, навчання за програмою дитячого фонду ]]>UNICEF Ukraine]]> - “Батьківство без стресу”, а також ряд різних освітніх та терапевтичних заходів для родин.

Міністерка соціальної політики ]]>Оксана Жолнович]]> розповідає: “Батьки зустрічаються з величезною кількістю викликів, виховуючи своїх дітей. Держава та громада мають бути для них опорою, коли виникають труднощі. Це можуть бути різні виклики. Зокрема і брак базових знань – як виховувати дитину, як допомогти їй стати впевненою, сформувати стійкість, як навчити її долати перешкоди. І тут ми їм допомагаємо в наших Центрах життєстійкості, формуючи програми підвищення батьківської компетентності”.

Дізнатися, у яких громадах відкриті такі осередки ви можете за посиланням: ]]>https://bit.ly/3zWQHeZ]]>

Проєкт реалізується Міністерством соціальної політики і є складовою Всеукраїнської програми ментального здоров'я ]]>Ти як?]]> Першої леді ]]>Олена Зеленська]]>.

Деталі: ]]>https://bit.ly/47uVukp]]>

 

За інформацією: ]]>https://www.msp.gov.ua/news/24016.html]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет