Ви тут:

В Сєвєродонецькому коледжі культури і мистецтв пройшла атестація випускників

27-06-2024
Категорія: 

]]>З 14 по 24 червня 2024 року в Сєвєродонецькому фаховому коледжі культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва пройшла атестація випускників 2024 року.]]>

Комплексну перевірку знань й оцінку фахової, теоретичної та практичної підготовки студентів-випускників провели викладачі коледжу на чолі з Білоусовою Світланою Вікторівною – головою екзаменаційної комісії, доцентом кафедри народних інструментів, кандидатом мистецтвознавства Національної музичної Академії ім.П.І.Чайковського.

]]>]]>

Іспити було проведено з метою встановлення студентам-випускникам відповідності їх кваліфікаційного рівня вимогам державних та галузевих стандартів, навчальним планам і програмам підготовки, прийняття рішення щодо присвоєння випускникам відповідної кваліфікації та видачу диплома.

]]>]]>

Протягом атестації відбувалися прослуховування випускних програм студентів, відповіді на теоретичних екзаменах. Всюди панувала атмосфера доброзичливості та підтримки молодих музикантів. Студенти вели себе впевнено та організовано, демонструючи свої знання та навички, комунікативні здібності, методи та прийоми, демонстрували вміння створити творчу мистецьку атмосферу, розвиток образного мислення, творчого чуття, набуття естетичного досвіду.

]]>]]>

У виконанні випускників лунали твори різноманітних стилів і епох, твори сучасних українських авторів. Студенти представляли програмні твори у вигляді відеозапису на платформі YouTubе. Здобувачі освіти представили вагому, високопрофесійну роботу.

]]>]]>

Із задоволенням члени екзаменаційної комісії, викладачі прослуховували сценічно яскраві, оригінальні плейлисти випускників. В іспитах з ансамблю студенти брали участь разом з педагогами. Склад ансамблів викладачі створювали таким чином, щоб якнайкраще виявити виконавські здібності та психологічні особливості кожного випускника, демонструючи виконавську майстерність, технічні можливості ансамблевого виконання, володіння динамічною палітрою звуку, артистизм, складність репертуару, відчуття форми й стилю творів, музичну й особистісну комунікативність, уважне й поважне ставлення до мистецтва та один до одного.

]]>]]>

Не зважаючи на складні умови дистанційного навчання, іспити справили добре враження, як з теоретичної, так і з практичної складової - відбулися на належному науково-теоретичному, виконавському та організаційному рівнях, а їх результати відобразили високий рівень професійної підготовки молодих музикантів у закладі.

]]>]]>

Усі випускники виконали програми, показуючи високий художній та виконавський рівень, відповіді були вичерпними, яскравими та переконливими. Здобувачі освіти випускного курсу підтвердили засвоєння загальних та фахових компетентностей шляхом проходження атестації.

 

Заступник директора з НВР
Анжеліка БУЛАХ

 

]]>Сєвєродонецький фаховий коледж культури і мистецтв]]> імені Сергія Прокоф'єва

]]>https://www.sevmuz.lg.ua/node/1187]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет