Ви тут:

В Сєвєродонецькому КНП "Консультативно - діагностичний центр" у Дніпрі надаються послуги денного стаціонару

02-07-2024
Категорія: 

Денний стаціонар - це, зазвичай, підрозділ чи відділення у лікарнях, де надають амбулаторну допомогу пацієнтам, які не потребують цілодобового лікарського та медсестринського догляду.

В умовах денного стаціонару ]]>КНП "Консультативно - діагностичний центр" Сєвєродонецької міської ради]]> ви можете отримати лікувальні процедури, малі хірургічні втручання, діагностичні обстеження, тощо.

Все це - без госпіталізації до лікарні.

Така медична допомога є безоплатною у закладі, який має контракт з НСЗУ за напрямком “Профілактика, діагностика, спостереження, лікування та реабілітація пацієнтів в амбулаторних умовах” Пацієнт має право безоплатно отримати всі необхідні йому лабораторні чи інструментальні дослідження, обстеження, процедури, на які його направляє лікар.

В умовах денного стаціонару медичну допомогу отримують, зазвичай, пацієнти при загостренні хронічних захворювань. А також ті, хто потребує курсу процедур, обстежень, призначення чи лікування, медичної реабілітації у підгострому і відновному періодах .

Пацієнти із тяжким перебігом захворювання, які потребують цілодобового лікарського та медсестринського догляду, складного діагностичного дослідження чи оперативного втручання не лікуються в умовах денного стаціонара. Натомість - можуть отримати направлення на госпіталізацію.

Для того, щоб отримати медичну допомогу в умовах нашого денного стаціонару, пацієнту потрібно звернутися до нашого лікаря- терапевта або будь- якого вузького спеціаліста нашої клініки.

Звертайтеся за адресою : м. Дніпро, вул. Бригадна, 11.

Телефон: 066 249 5669

 

]]>КНП "Консультативно - діагностичний центр" Сєвєродонецької міської ради]]>

]]>https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0RvTBZ3fJjS3aTaLT...]]>





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)