Ви тут:

УВФ підтримує підприємницькі ініціативи ветеранів та запрошує до співпраці

19-01-2024
Категорія: 

Український ветеранський фонд Міністерства у справах ветеранів України (УВФ) запрошує усіх зацікавлених представників ветеранської спільноти подаватися на конкурсі програми у 2024 році.

Цього року на підтримку ветеранського підприємництва та ГО спрямовано 205 мільйонів гривень.

Вже в лютому УВФ планує оголосити конкурси проектів. А фахівці Фонду завжди проконсультують щодо усіх деталей та пакету необхідних документів.

Уся інформація про проекти та можливості від УВФ – на сайті установи: ]]>https://veteranfund.com.ua/]]>

За майже два роки діяльності УВФ фінансово підтримав 508 ветеранських підприємницьких ініціатив та проектів громадських організацій.

Лише за 2023 рік профінансовано ветеранські підприємницькі ініціативи на загальну суму понад 187 млн грн, з них 183 млн грн – у рамках проекту #Варто. Крім того, було виділено ще 4 мільйони на відшкодування витрат для створення умов з реінтеграції ветеранів та членів їхніх сімей шляхом надання одноразової фінансової допомоги.

А завдяки внеску міжнародних партнерів, зокрема Благодійного фонду “Разом для України”, загалом у 2023 році проекти ветеранів, що здобули перемогу у конкурсних програмах Фонду, отримали фінансування у розмірі понад 293 мільйони гривень.

 

За інформацією: ]]>https://www.kmu.gov.ua/news/ukrainskyi-veteranskyi-fond-minveteraniv-pid...]]>





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)