Ви тут:

Учні з ТОТ можуть пройти онлайн-навчання за українськими програмами та отримати дистанційну підтримку

16-03-2024
Категорія: 

]]>Учнів 1-11 класів, які вимушено перебувають на тимчасово окупованих територіях (ТОТ), запрошують на навчання, яке проходитиме в онлайн-форматі.]]>

Організовує заняття ]]>Громадська організація «ЗНОвУ»]]>, яка уже четвертий рік допомагає українським школярам надолужити освітні втрати.

Програма повністю безплатна та конфіденційна, що дуже важливо в таких умовах для дітей та їхніх батьків.

Учні зможуть отримати не лише академічні заняття, а й неформальні бесіди в колі однодумців та досвідчених психологів.

«Ми прагнемо, щоб всі діти мали доступ до якісної освіти незалежно від території проживання. Тому ми будемо робити все можливе для того, щоб створити можливості для безпечного та цікавого навчання, розвитку та комфортного спілкування в колі однодумців для ваших дітей!», – зазначають організатори.

В ]]>«ЗНОвУ»]]> пропонують підготовку до НМТ для учнів старших класів та надолуження освітніх втрат для школярів молодшої та середньої школи з таких предметів: українська мова, математика, історія України.

На підлітків також чекають творчі студії й група психологічної підтримки, для батьків — можливість отримати юридичну консультацію.

Творча студія направлена на всебічний розвиток дитини й містить різноманітні креативні заняття.

Передбачена казкотерапія для молодших школярів, тренінг з написання креативних текстів, ліплення тощо.

З групами працюватимуть досвідчені психологи, також супровід та фахову підтримку учням надаватиме Благодійний фонд «Коло сім’ї».

Навчання розпочнуться з 1 квітня та триватимуть три місяці – до кінця червня.

(!) Щоб доєднатися до проєкту, батьки, опікуни чи повнолітні родичі дитини повинні заповнити реєстраційну форму на участь до 24.03.2024 року включно.

Зробити це можна за посиланням: ]]>https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSflkB8jV0_2wtck8tDFk9P19G85KzMg...]]>

Долучайтеся до спільноти ЗНОвУ, адже це чудова можливість підтягнути знання, завести нових друзів та отримати таку важливу підтримку!

 

]]>Громадська організація ЗНОвУ]]>

 





Рейтинг: 
Голосов пока нет