Ви тут:

У Сєвєродонецькому гумхабі міста Дніпро відбувся флешмоб, присвячений Тарасу Шевченку

06-03-2024
Категорія: 

]]>Сєвєродонецька бібліотека для юнацтва]]>]]>: 9 березня особлива дата для українців – 210 років від дня народження Тараса Григоровича Шевченка.]]>

Мабуть, мало знайдеться в Україні історичних осіб, окрім нього, чиє життя і діяльність так би ретельно вивчалося, а день його народження за значимістю наближався до національного свята. І це цілком зрозуміло, бо його творчість викликає в людях почуття гордості і захоплення красою, своєю силою і народною мудрістю. Кожне слово, написане поетом, і досі актуальне. Український видатний митець залишив кілька важливих послань, які для українців стали закликом до дії.

До всеукраїнського флешмобу, присвяченого ювілею поета, приєдналася вся культурна спільнота. Шевченківський тиждень продовжується низкою різноманітних заходів. Це і презентації, літературні вікторини, квести за творами Шевченка та читання віршів поета.

Приєднались до флешмобу і діти Гуманітарного хабу Сєвєродонецької міської військової адміністрації у місті Дніпро. Вони стали бажаними та дуже активними гостями. І цього разу вони з натхненням готувалися до цієї дати. Вірші, розказані ними, звучали особливо зворушливо. Активно брали участь у літературній вікторині. Презентація розширила їхні знання про великого поета.

Організували та провели ці заходи співробітники хабу, бібліотекарі ]]>Сєвєродонецької бібліотеки для юнацтва]]> та ]]>Сєвєродонецької міської публічної бібліотеки]]>

]]>#Україна]]> ]]>#ТарасШевченко]]> ]]>#210Років]]>

]]>Сєвєродонецька бібліотека для юнацтва]]>

]]>https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02wPxe4cNnfPRLjTy...]]>





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)