Ви тут:

У Сєвєродонецькій обласній санаторній школі для дітей влаштували свято фарб Холі

21-07-2024
Категорія: 

]]>Літні канікули дітей в ]]>]]>Сєвєродонецькій обласній санаторній школі]]>]]> цього року були особливими завдяки святу фарб Холі, яке у закладі провели разом з друзями-волонтерами з Лінца. ]]>

Холі — це традиційне індійське свято весни, яке символізує перемогу добра над злом і відродження життя. Під час цього свята люди обсипають один одного кольоровими порошками, які виготовлені з натуральних компонентів. Кожен колір має своє значення: червоний символізує любов і пристрасть, зелений — гармонію і природу, жовтий — щастя і мир, а синій — впевненість і силу.

У санаторній школі вдячні постійним друзям-волонтерам з Лінца за те, що вони допомогли організувати такий чудовий захід для дітей. Це був справжній подарунок, який приніс у їхнє життя багато радості та нових яскравих спогадів.

А також велика панда, конкурси та танці єднали усіх, створюючи атмосферу справжнього свята і дружби.

"Ці спогади залишаться в серцях наших дітей як час, проведений у щасті та дружбі, у різнобарвному світі, де панують доброта і любов. Ми вдячні усім, хто долучився до цього незабутнього свята дитинства!", - зазначають в оздоровчому закладі.

 

За інформацією: ]]>Сєвєродонецька обласна санаторна школа]]> - ]]>https://www.facebook.com/groups/183650077228513/posts/815102360749945/]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет