Ви тут:

У рамках Всеукраїнської програми підтримки захисників та захисниць «ДЯКУЮ ТОБІ» у гумхабі Сєвєродонецької громади відбувся захід

21-10-2024
Категорія: 

На підтримку Всеукраїнської програми «Дякую тобі», яка спрямована на захисників та захисниць України, що перебували на війні, а наразі проходять реабілітацію та лікування в медичних закладах, бібліотекарі Сєвєродонецької міської публічної бібліотеки та ]]>Сєвєродонецької бібліотеки для юнацтва]]> провели огляд, присвячений сучасній українській літературі.

Бібліотеки працюють в Гуманітарному хабі ]]>Сєвєродонецької міської військової адміністрації]]> у м. Дніпро.

Метою програми "Дякую тобі" є створення та забезпечення ефективної підтримки захисників та захисниць, яка відбуватиметься крізь призму культурних послуг та буде спрямована на відновлення психоемоційного стану.

Іноді важко опанувати себе, але саме така робота над собою дозволить стати сильніше і тримати стрій. І тут на допомогу можуть прийти книги. Сучасна українська література стрімко розвивається, відображаючи реалії війни, національну самоідентифікацію та виклики глобалізації. Багато авторів знаходять натхнення в героїчних подіях та досвіді, пов'язаному із захистом країни.

Запрошені військові поділилися своїм досвідом і тим, як війна впливає на суспільство та культурну спадщину України.

 

]]>https://www.facebook.com/Libsed/posts/pfbid0eowzRzxR7JLgBP6PVqbQivmAxDa6...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет