Ви тут:

Тенісисти із Сєвєродонецька Марія Фрікель та Даніл Сушко прийняли участь у майстер-класі відомих українських зірок тенісу Еліни Світоліної та Сергія Стаховського

01-03-2024
Категорія: 

Юні тенісисти ]]>КДЮСШ 1 м.Сєвєродонецьк Луганської області]]> Марія Фрікель та Даніл Сушко прийняли участь у майстер-класі відомих українських зірок тенісу Еліни Світоліної та Сергія Стаховського, який відбувся 28 лютого у місті Львів.

Представники ]]>КДЮСШ 1 м.Сєвєродонецьк]]> Марія Фрікель та Даніл Сушко відвідали у Львові благодійний майстер-клас від Еліни Світоліної — найуспішнішої спортсменки в історії українського тенісу. На заході був і відомий тенісист Сергій Стаховський.

Еліна Світоліна (третя ракетка світу в рейтингу WTA у 2017, 2018 і 2019 роках в одиночному розряді, бронзова призерка літніх Олімпійських ігор 2020) та Сергій Стаховський (володар чотирьох титулів АТР в одиночному розряді та трьох титулів ATP у парному розряді). Вони організовують такі заходи для юних спортсменів в різних містах України, бо, кажуть, що такі події дозволяють дітям надихнутись спортом і спонукають досягати великих вершин у спортивній кар’єрі.

Зірки тенісу показували прийоми, грали з дітьми, роздавали їм автографи та робили спільні фото.

 

За інформацією: ]]>КДЮСШ 1 м.Сєвєродонецьк Луганської області]]>





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)