Ви тут:

"Тече два поверхи": Мешканка окупованого росіянами Сєвєродонецька показала квартиру після "ремонту" даху

23-02-2024
Категорія: 

]]>Жителі окупованого Сєвєродонецька на Луганщині продовжують на відео показувати результати "ремонту" російських заробітчан. На кадрах показано квартиру на вулиці Князя Володимира, 15 (раніше Курчатова) після "ремонту" покрівлі даху. Автор відео зазначає, що кадри були зняті 11 лютого поточного року, передає Час Пік.]]>

"Місто Сєвєродонецьк, вул. Курчатова 15, 3 під'їзд. Після ремонту даху тече у квартири з 9 по 7 поверх. Опублікуйте відео. Може якось допоможуть у цьому. Ремонт будинку здійснює Ульяновська компанія. Крик душі, мама живе на 7 поверсі та ходить прибирати на 8 поверх, щоб їй у квартиру не так текло. Будівельне сміття не прибрали в під'їзді. Все стоїть на поверхах", - пише очевидець у мережі.

 

Раніше начальник Сєвєродонецької МВА Олександр Стрюк повідомляв в ефірі телемарафону, що в місті централізоване опалення окупанти так і не відновили.

"Лише 20% людей, що залишилися там, мають доступ до модульних котелень. Інші, якщо є світло, зігріваються електроприладами. За це люди отримують шалені рахунки на споживання електрики", - йдеться в повідомленні.

Він зазначив, що "значна частина населення окупованого Сєвєродонецька змушена жити у "бетонних стінах", практично не маючи доступу до комунальних послуг".

Читайте також: ]]>"Навіть іграшки винесли": у мережі розповіли про нові епізоди "відновлення" Сєвєродонецька]]>

 

Джерело: Час Пік - ]]>https://vchaspik.ua/ua/regiony/565550-teche-dva-poverhy-meshkanka-syevye...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет