Ви тут:

Світлій пам`яті. Сьогодні пішов з життя Дядик Сергій Миколайович

29-05-2024
Категорія: 

Сьогодні на 72-му році життя перестало битися серце Дядика Сергія Миколайовича - голови громадської організації «Сєвєродонецька міська Організація ветеранів України».

Цю організацію Сергій Миколайович очолював з 2019 року і продовжував добрі традиції, що склалися за час існування такої найчисельнішої громадської організації.

Сергій Миколайович завжди опікувався соціально-побутовими питаннями ветеранів війни, праці, військової служби і органів внутрішніх справ, громадян похилого віку. Вирішення всіх нагальних потреб ветеранів відбувалось у рамках співпраці з Сєвєродонецькою міською військовою адміністрацією.

З 1988 по 2010 роки сєвєродончани знають Сергія Дядика як керівника ДП «СВУ «Автоматизовані системи управління», яке потім стало ТОВ «АСУ». У 2010 році обійняв посаду першого заступника міського голови.  

Потім очолив міський Центр зайнятості, а вже у 2019 році і дотепер був керівником Сєвєродонецької міської Організації ветеранів України.

Також був депутатом Сєвєродонецької міської ради трьох скликань. Нагороджений багатьма відзнаками різного рівня.

Після того, як виїхав з Сєвєродонецька у зв’язку з повномасштабним вторгненням, Сергій Дядик разом з рідними проживав у Києві.

Сєвєродонецька міська військова адміністрація глибоко сумує з приводу смерті Дядика Сергія Миколайовича. Низко схиляємо голови та висловлюємо слова підтримки і співчуття його рідним та близьким.

 





Рейтинг: 
Голосов пока нет