Ви тут:

Співпраця з Німеччиною продовжується: підписано черговий Меморандум про співробітництво

23-04-2024
Категорія: 

18 квітня 2024 року між Сєвєродонецькою міською військовою адміністрацією Сєвєродонецького району Луганської області, в особі начальника Олександра СТРЮКА, та Rekers GmbH Maschinen- und Anlagenbau (Gesellschaft mit beschränkter Haftung), в особі директора Норберта ФОППЕ, укладено Меморандум про співробітництво.

Метою даного співробітництва є налагодження результативної співпраці щодо налаштування на території Сєвєродонецької міської територіальної громади процесу виробництва легких наповнювачів нового покоління для застосування в бетонній та будівельній промисловостях з використанням пристрою «Sandosit», зокрема для відбудови та відновлення житлово-комунального фонду громади, об’єктів критичної інфраструктури, дорожнього будівництва, трубопровідного відновлення тощо міста Сєвєродонецька Луганської області.

Дане співробітництво є результатом участі Сєвєродонецької міської територіальної громади у Міжнародній виставці-конференції ReBuild Ukraine, яка відбулася 14-15 листопада 2023 року в м. Варшава Польща.

Компанія Rekers GmbH Maschinen- und Anlagenbau (Gesellschaft mit beschränkter Haftung) зобов’язується надати всебічну допомогу у налаштуванні процесу виробництва легких наповнювачів на території Сєвєродонецької міської територіальної громади Луганської області, що включає: надання пристрою «Sandosit»; допомогу в транспортуванні, введенні в експлуатацію, шеф-монтажі та встановленні пристрою «Sandosit» на місці розташування; навчання виробничого персоналу, консультативну та організаційну допомогу з питань процесу виробництва легких наповнювачів на території Сєвєродонецької міської територіальної громади.

Також німецька компанія готова надати допомогу у пошуку міжнародних інвесторів з метою покриття фінансових витрат, пов’язаних з процесом налагодження на території нашої громади виробництва легких наповнювачів нового покоління для застосування в бетонній та будівельній промисловостях з використанням пристрою «Sandosit».





Рейтинг: 
Голосов пока нет